Barbara Dallosová Krimi

Nehoda na R1 pri Žiari: Kamión vodičku (19) vytlačil do zvodidiel a zbabelo ušiel! FOTO

Nehoda na ceste neďaleko Žiaru nad Hronom. Vodič kamióna, ktorý vytlačil do zvodidiel mladú ženu na osobnom aute, podľa mužov zákona z miesta nehody ušiel.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na R1 pri Žiari: Kamión vodičku (19) vytlačil do zvodidiel a zbabelo ušiel! FOTO
Zdroj: odťahová služba Havariatrans

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, k nehode došlo v pondelok (21.3.) o 15:25 hod. na rýchlostnej ceste R1 medzi Žiarom nad Hronom a Zvolenom.

Podľa slov hovorkyne malo auto zn. Škoda Fabia naraziť ľavou stranou do zvodidiel po tom, čo ho tam vytlačilo neznáme nákladné vozidlo. Auto, ktoré skončilo v zvodidlách, šoférovala podľa polície vodička (19) z okresu Žiar nad Hronom, pričom šla v smere od Zvolena do Žiaru.

,,Vinníkom dopravnej nehody bol nezistený vodič na nákladnom aute s nezisteným evidenčným číslom. Z miesta nehody odišiel a dopravnú nehodu nenahlásil," uviedla Petrovičová.

Ako pokračovala, následkom dopravnej nehody nedošlo k zraneniu, dychová skúška u vodičky bola negatívna. ,,Pri dopravnej nehode vznikla predbežne odhadnutá škoda na vozidle (Fabia) 1 000 eur a na zvodidlách 500 eur," uzavrela hovorkyňa s tým, že nehoda je v štádiu vyšetrovania.

FOTO z miesta nehody na R1: Fabia skončila v zvodidlách
3
Galéria
Zdroj: odťahová služba Havariatrans
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM