Jakub Forgács Krimi Správy

Nehoda na R1: Skončili v sebe kamión a dve autá

Havária na známej ceste. Vodič Renaultu podľa polície videl kamión v spätnom zrkadle, zrážke sa ale aj tak nevyhol. Polícia vysvetľuje, čo sa vlastne stalo.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na R1: Skončili v sebe kamión a dve autá
Zdroj: TASR

Ako informovala polícia, k nehode na ceste R1 došlo v nedeľu (27.11.). Podľa slov policajnej hovorkyne Márie Faltániovej viedol vodič (41) z Maďarska jazdnú súpravu zloženú z ťahača značky DAF s návesom po R1 zo smeru od Zvolena na Ružomberok.

„Keď sa chcel pripojiť na R1 vodič (50) z Nemiec na Renaulte Megane, spomalil, nakoľko v spätnom zrkadle videl svetlá tejto jazdnej súpravy, a preto sa nepripojil do pravého jazdného pruhu rýchlostnej cesty. Za ním idúce vozidlo Škoda Octavia, ktoré viedol vodič (21) zo Seliec, sa spoza Renaultu pripojilo na R1 a došlo k bočnej zrážke Škody Octavie s jazdnou súpravou,“ opísala hovorkyňa.

Ako pokračovala, Octaviu odhodilo späť doprava, kde pravou prednou časťou narazila do zadnej časti Renaulta. ,,Škoda aj Renault zostali stáť v pripájacom jazdnom pruhu a jazdná súprava zastavila na parkovisku," dodala Faltániová so slovami, že následkom dopravnej nehody došlo k ľahkému zraneniu jednej spolujazdkyne. Alkohol podľa polície u vodičov zistený nebol a škoda na vozidlách je odhadnutá na 10 000 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM