Martin Károly Rôzne

Neplánovaný návrat Roba Miklu (32) spoza veľkej mláky do Žiaru: Pozrite, čo sa skrýva za radikálnou zmenou imidžu!

Z drsňáka uhladený džentlmen! Žiarčan Robo Mikla priznáva, že Amerika ho zmenila. Ľutuje nové obete slovenských realitných šou, do Žiaru sa vracia neplánovane. Bol Mikla v Amerike na čierno? Prečítajte si rozhovor.

Ilustračný obrázok k článku Neplánovaný návrat Roba Miklu (32) spoza veľkej mláky do Žiaru: Pozrite, čo sa skrýva za radikálnou zmenou imidžu!
Zdroj: Dnes24.sk

Robo, ktorý sa preslávil v speváckej reality šou na celom Slovensku, svojimi excentrickými výstrelkami a imidžom drsňáka, prešiel v Amerike výraznou premenou. Odišiel pred vyše rokom, kontakt s našim regiónom však nestratil. Svedčia o tom správy, ktoré exkluzívne pre náš portál posielal priamo z New Yorku. EXKLUZÍVNE: Robo Mikla z New Yorku o snehovej búrke

Ako sa z drsňáka stane džentlmen?

Robo Mikla, prežil v NYC krušné chvíle. Najťažšie boli pre neho začiatky. Neskôr sa však aklimatizoval a megamesto si dokonca aj zvykol. Začal pracovať v rádiu, ktoré cez internet vysiela najmä pre amerických Slovákov. Jeho Miklovica si našla svojich skalných poslucháčov. "Bol som tu teraz súvisle bez návratu rok a dva mesiace a plánoval som prísť až v lete. Toto nebola naplánovaná návšteva, no keď už som tu… Dostaval som veľa otázok od fanúšikov z rôznych kútov Slovenska ohľadne koncertu, čo ma veľmi prekvapilo vzhľadom na to, že hrávam od istej doby sporadicky. Nuž som si povedal, prečo zas nedať dokopy skvelý tím ľudí a vychutnať si vôňu domova,"hovorí Robo spoza veľkej mláky.

A čo s skrýva za zmenou Robovho imidžu? „Drina a zas len drina. No platí aj to , že človek vyzerá tak, ako sa cíti. Keď sa zmení vnútro, mení sa aj obal,“ vysvetľuje známy Žiarčan.

Mikla: Treba zdvihnúť zadok!

Žiť v NYC nie je ťažké. keď sa nebojíte zdvihnúť zadok a ísť do toho s nasadením . Amerika hlavne nieje NYC . Tu je všetko inak. Halda ľudí všakovakých kultúr. Všetko to tu žije po svojom a v symbióze, aspoň na oko. Ale myslím, že skrátka tým ľudom to vyhovuje a nevadí mať svoje mikrosvety tesne vedľa seba. Mohol by takto vyzerať celý svet. Vojny a nenávisť robia politici a ľudská hlúposť, ktorú svojimi rečami živia. Inak by mesto ak New York dávno padlo,“ opisuje ďalej Robo svoj pohľad na Ameriku.

Objavili sa aj špekulácie, že za neplánovaným návratom Roba Miklu je aj nelegálny pobyt v Spojených štátoch. "K tejto veci sa vyjadrím budúci týždeň. Žiar24 bude prvé médium, ktoré budem informovať a jeho čitatelia sa dozvedia ako prví, čo konkrétne na Slovensku chystám, hovorí ďalej.

Teší sa za mamkou a kámošmi

Robo sa vyjadril aj k ďalším sériám speváckych reality šou. „Radšej slovenský showbiz už nesledujem. Tých detí mi je ľúto. Za tie roky sa ľudia z trápenia druhých nič nepoučili.

Budem sa venovať rodičom, mamka mala zdravotne problémy , tak budem behať okolo toho a strávim veľa času skúšaním s muzikantmi, návštevou útulku, ako tradične a chcem vidieť pár starých dobrých priateľov,“ dodáva na záver Robo Mikla.

Sledujte nás aj naďalej a dozviete sa ako prví, kde budú prvé Robove koncerty, ale aj to, ako je to s legálnosťou pobytu Roba Miklu v USA.

Foto: Patrik Ratajský

Mikla v Amerike zmenil imidž. AHA!
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM