Martin Károly Krimi

Nešťastná zrážka cyklistu s autom v Kremnici: TAKTO sa to stalo

Michal (36) leží v banskobystricej nemocnici v umelom spánku. Dopravili ho tam leteckí záchranári. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastná zrážka cyklistu s autom v Kremnici: TAKTO sa to stalo
Foto: Slávka Kellová

O nešťastnej zrážke mladého cyklistu s osobným automobilom sme vás už informovali. V Kremnici zasahoval vrtuľník: Michal (36) na bicykli sa zrazil s autom Mladý muž podľa aktuálnych informácii leží v banskobystricej nemocnici v umelom spánku. "K vývoju zdravotného stavu je zatiaľ predčasné sa vyjadrovať,“ aktuálne informuje Ružena Maťašeje, hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.

Podľa polície boli účastníkmi nehody okrem 36– ročného Michala aj 45– ročný vodič Ford Focus z Hornej Vsi. Došlo k nej tesne pre 16-tou hodinou, 29. júna. „K nehode došlo tak že vodič obchádzal v smere Kremnica- Skalka na Bystrickej ulici zaparkované vozidlo. Následne sa nesprávne vľavo vyhýbal oproti udúcemiu cyklistovi až tak, že prešiel až na ľavú krajnicu, kde sa s cyklistom zrazil. Cyklista narazil telom do pravého dolného rohu čelného skla a padol na cestu,“ opisuje nešťastie Mária Faltániová, krajská policajná hovorkyňa.

Škoda je podľa nej odhadnutá na 500 eur. "U vodiča alkohol zistený nebol, cyklistovi nariadili odber krvi, doáva Faltániová. Podľa mužov zákona bola príčina nehody nesprávne vyhýbanie. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM