Martin Károly Rôzne

Nešťastné križovatky pri Žiari: Prečítajte si reakcie ľudí z Facebooku po včerajšej havárii

Dopravná nehoda na križovatke pri zjazde z R1, pri Lehôtke pod brehmi vyvolala búrlivé reakcie ľudí. Podľa mnohých je táto križovatka podobný nebezpečný nezmysel ako križovatka pri Šášovskom Podhradí. Pozrite, čo si o tom myslia ľudia.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastné križovatky pri Žiari: Prečítajte si reakcie ľudí z Facebooku po včerajšej havárii
Zdroj: Dnes24.sk

Správa o ďalšom nešťastí na križovatke pri Žiari nad Hronom vyvolala ostré reakcie ľudí na sociálnych sieťach. Spočiatku hrozivo vyzerajúca nehoda, kde boli v ohrození aj dve malé deti a musel dokonca zakročiť aj záchranársky vrtuľník sa podľa polície našťastie neskončila až tak tragicky. Viac TU: Vážna nehoda pri Žiari OBRAZOM: Dievčatko (5) prevážal vrtulník, ďalšie osoby sú zranené!

Ľudia sa ale už naozaj nahevali a volajú kompetentných aby spravili nápravu.Prečítajte si niektoré reakcie. „Aj križovatku pri Lehôtke aj pri Šášove projektovali a realizovali IDIOTI !!!!!!!!!,“ hovorí Tibor na sociálnej sieti. Mnohí mu dávajú za pravdu. „Keby tam havaroval niekto z vlády tak by to riešili promptne…,“ komentuje ďalej Roman. Svoj názor pridáva Jaroslava: „Maťo máš pravdu.neprehľadná a katastrofálna.tie kopčeky hádam ešte vyvíšia miesto toho aby ich skresali. Typické nie?“

Veď stačilo by zrovnať zo zemou tie dva kopčekyna jednej a na druhej strane a bolo by to ok,“ nachádza jedno z riešení Martin a mnohí s ním súhlasia.

Prečítajte si aj ďalšie komentáre na našej FB stránke alebo priamo pod článkom.

Foto: Odťahovka Žiar nad Hronom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM