Barbara Dallosová Rôzne

Nevšedná akcia v neďalekej dedinke: Priaznivci traktorov sa popasujú v bláznivých disciplínach!

Obec niekoľko kilometrov od Žiaru bude už onedlho dejiskom naozaj originálneho podujatia. To vraj nemá obdobu nielen na Slovensku, ale ani v okolitých krajinách. Starosta sľubuje i medzinárodnú účasť.

Ilustračný obrázok k článku Nevšedná akcia v neďalekej dedinke: Priaznivci traktorov sa popasujú v bláznivých disciplínach!
Zdroj: TASR

Pre všetkých obdivovateľov traktorov chystajú v Malej Lehote v okrese Žarnovica originálnu akciu. V sobotu 11. júla od 9:00 hod. sa tu uskutočnia preteky s názvom Zetor 25 CUP 2015.

,,Táto akcia je pre všetkých, čo majú radi historické traktory. Ale v prvom rade to je medzinárodné stretnutie majiteľov traktorov Zetor 25. Podobná akcia sa nekoná nikde inde na Slovensku a dokonca ani v okolitých štátoch," pozýva na podujatie starosta Dušan Pacalaj.

Bude sa hodnotiť originalita, súťažiť sa bude v šprinte na 100 m, nebudú chýbať ani silové preteky a preteky zručnosti. Podľa starostu sú prihlásení nielen domáci súťažiaci, ale aj z okolitých dedín a zahraničia. Organizátori sľubujú bohatý program: atrakcie pre deti, zoskok parašutistov, ale aj prelet športového lietadla.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM