Tlačové správy

Nevymysleli sme rodinu, ale auto, ktoré sa k nej hodí

Od 22. - 27. októbra 2018 navštívte predajcu HARMÓNIA v Žiari nad Hronom a buďte medzi prvými, ktorý si vyskúšajú novinku z dielne Citroën – Nové Berligno.

Zdroj: YouTube.com

Navštívte nás s celou rodinou a odvezte sa na obľúbenom rodinnom modely. Návštevníci sa môžu tiež zapojiť do súťaže a hrať o nový Citroën Berlingo na víkend aj s plnou nádržou, alebo iné vecné ceny. Iba počas testovacieho týždňa si skúšobnú jazdu môžete v rámci mesta objednať aj priamo domov.

Nový Citroën Berlingo

Značka Citroën vytvorila v roku 1996 segment priestranných vanov a teraz predstavuje nový model Citroën Berlingo. Tretiu generáciu, ktorá si zachováva všetky prednosti svojich predchodcov.

Nový Citroën Berlingo sa prezentuje novátorským a odvážnym dizajnom, modularitou,  praktickosťou a spoľahlivosťou pre dovolenkárov, rodiny aj podnikateľov.

Prepracované riešenia pre ľahší a pohodlnejší život na palube

Nový Citroën Berlingo je ponúkaný v dvoch dĺžkach s vyváženými rozmermi a líniami. Obe existujú v 5 alebo 7 miestnej verzii a ponúkajú optimálnu úroveň komfortu.

Priestranný a pohodlný nový Citroën Berlingo poskytuje možnosti personalizácie a odlišuje sa mnohými prednosťami: rekordný objem voľného priestoru, výnimočná modularita s 3 samostatnými sklopiteľnými zadnými sedadlami*, rozmanité odkladacie priestory s multifunkčnou strechou Modutop®* novej generácie a starostlivé spracovanie farieb a materiálov v rôznych voliteľných štýloch interiéru.

Nové technológie – 19 jazdných asistentov

Nový Citroën Berlingo je vybavený množstvom moderných a užitočných technológií, ktoré uľahčujú každodenný život. Vozidlo využíva najlepšie technológie zaručujúce vysokú úroveň bezpečnosti a úplne pokojnú jazdu.

19 asistenčných systémov vrátane aktívneho upozornenia na opustenie jazdného pruhu, čítania značiek, head-up displeja, adaptívneho tempomatu, elektrickej ručnej brzdy, parkovacej kamery/systému Top Rear Vision, systému Grip Control s asistentom pri zjazde z kopca Hill Assist Descent či kontroly stability prívesu.

Dotykový 8’’ displej a 4 technológie využívajúce mobilné pripojenie zaisťujú nepretržité prepojenie medzi vašimi digitálnymi zariadeniami a vašim vozidlom: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box a bezdrôtové dobíjanie smartfónu.

Účinné motorizácie

Nové Berlingo v ponuke s motormi z najnovšej generácie, ktoré sú úsporné z hľadiska spotreby paliva a emisií CO2. Nové Berlingo je v ponuke s benzínovými i naftovými motormi, vhodnými do akejkoľvek situácie, do premávky v meste ako aj mimo mesta. Motory poskytujú prvotriedne výkony a pritom sú šetrné k životnému prostrediu. Na zabezpečenie komfortu optimálnej jazdy navyše nový Citroën Berlingo prvýkrát využíva automatickú osemstupňovú prevodovku EAT8.

HARMÓNIA, s.r.o. – najlepší koncesionár značky Citroën
Navštíviť nás môžete v predajni Harmónia, s.r.o. na Priemyslenej ulici 554/37 v Žiari nad Hronom v dňoch od 22.-26.10.2018.
Otvorené pondelok až piatok od 7:30–17:00. V sobotu od 9:00–12:00.
Tešíme sa na Vašu návštevu.

* v závislosti od verzie

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá obnjednávateľ tejto správy.

Zdroj: Citroën HARMÓNIA
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM