Tlačové správy

Nové alebo lepšie bývanie máte na dosah aj bez zakladania nehnuteľnosti

Aj vy snívate o tom, že si doma čosi zrenovujete alebo vylepšíte? Premýšľate o nových oknách, krajšej podlahe, lepšej kuchynskej linke, výmene bytového jadra, prípadne o novej streche či zateplení rodinného domu?

Ilustračný obrázok k článku Nové alebo lepšie bývanie máte na dosah aj bez zakladania nehnuteľnosti
Zdroj: Dnes24.sk

To všetko zvládnete s moderným úverom od Prvej stavebnej sporiteľne , ktorý získate aj bez založenia nehnuteľnosti v prospech banky.

Na rekonštrukciu aj kúpu

Ak sa obávate, že pri úvere bez založenia nehnuteľnosti nezískate dostatok financií, zostaňte pokojní. Prvá stavebná sporiteľňa patrila k prvým bankám na Slovensku, ktoré tento typ úveru poskytovali, a bez zabezpečenia nehnuteľnosťou umožňuje klientom čerpať i vyšší úver. Taký, ktorým sa dá pohodlne zafinancovať aj rozsiahlejšia rekonštrukcia, či dokonca kúpa menšieho bytu. Plusom takéhoto úveru je, že pri ňom netreba dávať vypracovať znalecký posudok, ani podávať návrh na vklad záložného práva do katastra. Okrem odbúrania byrokracie to znamená desiatky až stovky eur ušetrených na administratíve.

Až do výšky 50-tisíc eur

Na rekonštrukciu či kúpu bývania sa oplatí pripraviť dostatočne včas uzavretím zmluvy o stavebnom sporení. Stavebné sporenie v PSS, a. s., zhodnocuje klientove prostriedky, a po splnení stanovených podmienok mu umožní čerpať stavebný úver s nízkym a nemenným úrokom. Klienti PSS, a. s., majú bezkonkurenčné výhody i pri čerpaní úveru bez založenia nehnuteľnosti. Tí, ktorým už vznikol nárok na stavebný úver, môžu bez zakladania nehnuteľnosti získať financie až do výšky 50-tisíc eur. Prostriedky v rovnakej výške bez zakladania nehnuteľnosti po novom požičiame aj tým, ktorí už čo-to nasporili na svojom účte stavebného sporenia, i keď dosiaľ nesplnili podmienky na získanie stavebného úveru.

Pre nového klienta

No a zúfať si nemusia ani úplne noví klienti, ktorí si doteraz v Prvej stavebnej sporiteľni nesporili ani nič nesplácali. Ak disponujú dostatočným príjmom, ktorý im umožní bezpečné splácanie úveru, Prvá stavebná sporiteľňa im poskytne bez zabezpečenia nehnuteľnosťou prostriedky až do výšky 15-tisíc eur. Lepšie, krajšie či nové bývanie je tak dnes na dosah naozaj pre každého.

Viac informácií vám ochotne a bezplatne poskytnú obchodní zástupcovia Prvej stavebnej sporiteľne, alebo môžete zavolať na 02/58 55 58 55.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Daniel Závacký
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM