Martin Károly Tlačové správy

Nový detský obchod: Toto v Žiari nekúpite!

V žiarskom Účku je otvorený nový detský obchod LEJA, s originálnym a kvalitným tovarom známych značiek a navyše za super ceny. Okrem oblečenia, kozmetiky a tvorivých hračiek tu nájdete aj detské kočíky, autosedačky, ale aj kozmetiku pre mamičky.

Ilustračný obrázok k článku Nový detský obchod: Toto v Žiari nekúpite!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Obchod s dobrým vkusom

Manželia, ktorí vedú obchod LEJA, prišli do Žiaru s novým konceptom. Obaja už s predajom tovaru pre deti majú skúsenosti. „Snažili sme sa priniesť niečo nové. Našou cieľovou skupinou sú mamičky, ktoré majú vkus, a radi obliekajú svoje deti do kvalitných vecí,“ prezrádza Martina Kaldrovičová, majiteľka nového detského obchodu Leja na Ulici Š. Moysesa.

Podľa nej nemusí byť všetko kvalitné a pekné, zároveň aj drahé. „Máme tu napríklad detské oblečenie značky Minoti. Modely navrhujú dizajnéri značky NEXT, no Minoti je cenovo prístupnejšia a rovnako kvalitná,“ vysvetľuje ďalej majiteľka obchodu. V obchode nájdete aj oblečenie pre deti do 6 rokov značiek Lonsdale, Dirkje.

Oblečenie, kočíky, sedačky, kozmetika aj hračky

Nový obchod LEJA sa nezameriava len na oblečenie. „Ak k nám do obchodu príde napríklad krstná mama, určite niečo vyberie. Či už pre dieťa alebo pre jeho maminku,“ hovorí ďalej Kaldrovičová. V ponuke sú aj kozmetické výrobky pre maminky v očakávaní.

Obchod LEJA má oproti anonymným internetovým obchodom obrovskú výhodu. Majiteľka obchodu, alebo jej manžel Valér Pohlídal, ktorý sa špecializuje na detské kočíky a autosedačky, ochotne poradia aj pri komplikovanejšom nákupe. „V obchode máme naozaj kvalitné a bezpečné autosedačky. Spomeniem napríklad víťazov crash testu značiky Cybex, alebo moderné a kvalitné kočíky značiek Nuna, Concord, Chicco a CotoBaby,“ konkretizuje aktuálnu ponuku Pohlídal.

Exkluzívne cumlíky i detské izby

V štýlovo zariadenej predajni LEJA v Účku nájdete takmer všetko, čo súvisí s detským svetom. Ak si myslíte, že dizajn a kvalita detských cumlíkov a flašiek sa už nemá kam posunúť, kolekcia exkluzívnej značky Sauvinéx a Mam, vás vyvedie z omylu. (pozri foto). Sortiment dopĺňa špičková bio kozmetika pre matky a deti od firiem Chicco a Kneipp.

Splňte aj Vy sen Vášmu dieťatku a vytvorte mu pomocou detského nábytku, detských postieľok, detských stoličiek a iných doplnkov, detskú izbičku po akej túži každé dieťa. V neposlednom rade hračky tu nájdete zdravotne neškodné hračky, ktoré rozvíjajú detské schopnosti od BrightStars a BabyOno.

Sortiment je neustále dopĺňaný. Novinky z obchodu LEJA nájdete aj na ich FB stránke: http://www.facebook.com/…745727727860

LEJA: Nový detský obchod
33
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM