Barbara Dallosová Krimi Správy

Nový fakt v prípade auta nájdeného v Hrone: Hľadaná Miriam (41) je z prostredia politiky

Auto, ktoré našli v Hrone pri Žiari nad Hronom bez vodiča, je záhadou. Polícia vyhlásila pátranie po jeho majiteľke, tá je funkcionárkou v známej politickej strane.

Ilustračný obrázok k článku Nový fakt v prípade auta nájdeného v Hrone: Hľadaná Miriam (41) je z prostredia politiky
Zdroj: Policajný zbor SR

Havarovaný Range Rover bez vodiča bol podľa polície nájdený v utorok (16.4.) ráno v Hrone pri Žiari nad Hronom (tzv. slnečná stráň). Ako informovalo Krajské riaditeľstvo PZ v Banskej Bystrici, na mieste zasahovali potápači, záchranári z Gabčíkova a policajní pátrači.

Teraz polícia vyšla s prosbou o pomoc pri pátraní po majiteľke auta, Miriam (41) z Poltára. Podľa polície žena v pondelok (15.4.) okolo dvanástej na obed odišla z domu na stretnutie do Komárna na bielom Range Roveri s evidenčným číslom okresu Poltár.

,,V čase o 18.23 hodine telefonovala svojmu príbuznému, že už ide domov a od uvedenej doby sa neozvala. Jej motorové vozidlo bolo nájdené v utorok (16.4.) ráno, približne kilometer za mestom Žiar nad Hronom v smere na Zvolen. Doposiaľ vykonaným pátraním, ako aj vykonanými previerkami sa nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať," ozrejmuje Faltániová.

Podľa oficiálnej stránky politickej strany Sloboda a Solidarita (SaS) je hľadaná Miriam okresná predsedníčka strany v Poltári.

,,Sme nemilo prekvapení. Netušíme, čo sa stalo. A máme, samozrejme, o ňu strach. Dúfame, že to bude mať dobrý koniec," uviedol pre portál Topky.sk hovorca strany Róbert Buček.

Článok sme aktualizovali TU: Auto političky v Hrone pri Žiari: Nezvestnú Miriam (41) našli

FOTO: V rieke Hron v Žiari nad Hronom našli v havarované vozidlo bez vodiča
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM