Katarína Reiterová Rôzne

Nový obchoďák v Žiari: Prečítajte si reakcie ľudí z Facebooku

V Žiari vyrastie nové obchodné centrum. A to ešte tohto roku. Hneď potom, ako sme vás informovali o zámere investora vystavať v Žiari Retail box sa strhla na našom Facebookovom profile búrlivá debata. Čo si ľudia myslia o tomto nákupnom centre?

Ilustračný obrázok k článku Nový obchoďák v Žiari: Prečítajte si reakcie ľudí z Facebooku
Zdroj: Dnes24.sk

Jednopodlažné obchodné centrum so šiestimi obchodnými jednotkami má podľa investora vyrásť na pozemku s rozlohou 9 tisíc metrov štvorcových pri cirkevnej škole. Predajná plocha bude zaberať 2900 metrov a zamestnanie tu nájde asi 50 ľudí. Výška investície je približne 2,6 milióna eur.

Súčasťou centra bude aj parkovisko s 89 miestami. Podľa investora je zatiaľ zazmluvnených 50 percent nájomcov. Istý je supermarket spoločnosti COOP Jednota, PLANEO Elektro, PEPCO, CCC Boty. V komplexe podľa investora nebude chýbať ani drogéria, či predajňa hračiek.

Čo si o novom nákupnom centre myslíte vy? Vyberáme z obrovského množstva vašich reakcií na Facebooku: „Konečne niečo bližšie aj v starom Žiari, konečne to trošku ožije,” myslí si Žiarčan Martin a Robo dodáva: „Len nech stavajú, nech je tých obchodov čo najviac, nech si konkurujú a znižujú ceny..... toto je asi jediný súboj, kde vždy vyhráva zákazník…teda my.“ Kontruje im Lucia: „Aspoň nejaká pozitívna správa – ak tu bude aspoň to DM, veľká Jednota, v ktorej bude poriadny výber a nezastreší to len ďalších Vietnamcov a sekáce…“

Niektorí si však nemyslia, že je výstavba ďalších obchodov dobrý nápad: „Súhlasím s novými pracovnými miestami, ale podľa mňa je hlúposť stavať takéto obchody. Jednota je možno 500m od tohto miesta a drogéria to isté, dokonca v kockách sú dve alebo až tri,” myslí si Tomáš a Sajmona dodáva: „Toto mesto by sa malo premenovať na ´Drogéria nad Potravinami´

Ďalšie názory nájdete na našom Facebooku: http://www.facebook.com/ziar24

Pozrite si vyjadrenie investora v našom videu: V meste má vyrásť nové obchodné centrum, pozrite si vizualizáciu

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM