Barbara Dallosová Rôzne

Obľúbený Bál Žiarčanov už o dva týždne: Vstupenky miznú, koľko ich ešte zostalo?

Po úspechu predošlých dvoch ročníkov sa žiarske MsKC rozhodlo organizovať Bál Žiarčanov aj tento rok. Najväčšej plesačke v našom meste bude patriť sobota 17. januára. Väčšina lístkov je už preč...

Ilustračný obrázok k článku Obľúbený Bál Žiarčanov už o dva týždne: Vstupenky miznú, koľko ich ešte zostalo?
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Nablýskané róby a skvelá zábava až do rána. Plesová atmosféra sa Hlavnou sálou MsKC rozleje 17. januára. Organizátori sľubujú atraktívny program.

D.J. aj skupina

Minulý rok sprevádzal plesom herec Maroš Kramár, tento rok to bude moderátorská dvojica – obľúbení herci, speváci a tanečníci, René Štúr a Veronika Paulovičová. ,,Do tanca zahrá D.J. na striedačku s osvedčenou a brilantnou hudobnou skupinou Funky emotions a špeciálnym darčekom bude kúzelnícka šou najpopulárnejšieho českého kúzelníka Roberta Foxa," prezradil už pred časom producent MsKC Janko Kulich. Nebudú chýbať ani švédske stoly a samozrejme, tombola.

Zoženiete ešte vstupenky?

Podľa slov Janka Kulicha, áno. ,,Viac ako polovica sály je už vypredaná, stále ale zostáva asi stovka voľných vstupeniek. Záujem je teda približne rovnaký ako minulý rok," informoval Kulich a ubezpečil, že v avizovanom programe plesu zmeny nenastali. Cena vstupenky zostáva oproti minulému roku nezmenená, teda 25 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM