Martin Károly Iné športy

OBRAZOM: Dedinská olympiáda spojila generácie

Olympiáda sa dá zorganizovať aj v malej dedinke a to aj bez megarozpočtu. 200 účastníkov o tom presvedčili organizátori zo základnej škoy v Janovej Lehote. Pozrite si fotografie.

Počas uplynulej soboty sa v Janovej Lehote zišlo vyše 200 účastníkov akcie Olympiáda spája generácie. Podujatie organizovala miestna Základná škola v svojom areáli. Zaregistrovaní pretekári súťažili v rôznych atletických disciplínach,vozili sa aj na kolobežke, či na na bicykli a nechýbali ani zábavné disciplíny ako metlobal alebo beh s fúrikom. Súťažili deti, ale aj rodičia, ba aj iní príbuzní.

Na pobavenie a potešenie tých najmenších bola k dispozícii trampolína, maľovanie na tvár a z neďalekého Ábeloveho mlyna prišli aj 2 jazdecké koníky. Nechýbal guláš ani šašo.

Anton Bobák

[size=14][color=#cc0000]­Súvisiaci článok[/size] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.134575_POZ­VANKA:-Magaakcia-v-Janovej-Lehote,–sutaze,–gulas-aj-tombola-o-notebook!]POZVÁNKA: Magaakcia v Janovej Lehote, súťaže, guláš aj tombola o notebook![/link]

olympiada
22
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM