Martin Károly Krimi

OBRAZOM: Vodič (27) zišiel z cesty, z auta vrak!

Vodič z Bytče to dnes popoludní napálil priamo do betónového stĺpiku pri ceste. Z doteraz nezistených príčin nevytočil zákrutu pri Hornej Vsi. Doprava bola zablokovaná. Pozrite si video z vyťahovania rozbitého Renaultu.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Vodič (27) zišiel z cesty, z auta vrak!
Foto: Martin Károly

K nehode došlo tesne po 13-tej hodine. Vodič smeroval z Kremnice, smerom do Žiaru nad Hronom. „Z doposiaľ nezistených príčin zišiel vpravo mimo cestu, kde narazil do betónového priepustu a následne do oplotenia záhrady,“ uviedla pre Žiar24, krajská policajná hovorkyňa," Mária Faltániová.

[size=14][color=#cc0000]­Očitý svedok: Mladík pravdepodobne zaspal[/color][/si­ze] V čase nehody boli na ceste za Hornou Vsou len dve autá. Za Reanultom Megan išiel v približne 20 metrovej vzdialenosti vodič z Kremice. „Vodič vôbec nereagoval na to, že je pred ním zákrute. Išiel stále rovno, potom nasledovala už len hrozná rana,“ uvádza pre Žiar24 očitý svedok nehody.

[blockquote]Vodič z Kremnice, ktorý nechce byť menovaný, v prvom rade poskytol mladíkovi z Bytče prvú pomoc. „Bolo to hrozné. Šofér bol v bezvedomí, zachránili ho asi airbagy. Bol celý od krvi,“ dodáva svedok nehody, ktorý zabezpečil auto proti výbuchu benzínu a privolal zdravotnícku pomoc. Podľa neho mohlo ísť o mikrospánok­.[/blockquote]

Zdravotníci museli čakať na hasičov, ktorý vyprostili mladíka z vraku.

[color=#cc0000]­[size=14]Druhý krát sa narodil![/size][/co­lor] Vodič podľa hovorkyne utrpel ľahké zranenia a bol prevezený do nemocnice. Polícia mu odobrala krv. „To či muž pred cestou požil alkohol budeme vedieť z krvných testov približne o týždeň,“ dodáva Faltániová.

Celková škoda na vozidle a záhrade je predbežne odhadnutá na 2700 eur.

[size=18]Pozrite si video z vyťahovania auto vraku![/size]

[color=#cc0000]­Súvisiace články [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.141534_Nes­tastie-na-R1:-Vodicovi-%2843%29-nevysiel-uhybaci-manever]Nešťastie na R1: Vodičovi (43) nevyšiel uhýbací manéver[/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.139115_Tra­gicka-zrazka-3-aut:-Renault-v-protismere,–potom-to-prislo]Tragická zrážka 3 áut: Renault v protismere, potom to prišlo[/link]

OBRAZOM: Vodič (27) zišiel z cesty, z auta vrak!
1
Galéria
nehoda HV II
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM