Barbara Dallosová Kultúra

Ochutnávka šťastia už tento víkend: Pozrite si KOMPLETNÝ PROGRAM

Šťastie očami Adely Banášovej, ako vychovávať šťastné deti či tajomstvo šťastných zamestnancov...Poriadnu nádielku šťastia a návodov, ako ho nájsť ponúkne druhý ročník Ochutnávky šťastia. Pozrite si program prednášok zaujímavých osobností!

Ilustračný obrázok k článku Ochutnávka šťastia už tento víkend: Pozrite si KOMPLETNÝ PROGRAM
Zdroj: Webnoviny.sk

Sobota 4.10

09:00–10:30 h: Lýdia Sirotová
Tajomstvo šťastných zamestnancov – Dozviete sa, čo vlastne znamená šťastie v práci a prečo si ho máme vytvárať sami. Dostanete praktické nástroje a tipy, ako postupovať, aby ste v pondelok mohli vstávať s lepším pocitom a aby ste mali jasnejšie v tom, na čo ste boli vymyslení.

11:00–12:30 h: Mark Dzirasa
Jak prožít štěstí v přítomném okamžiku – Marka Dzirasu charakterizuje energia a pokoj zároveň. Na svojich prednáškach a seminároch spája osobný, profesionálny a duchovný rast.

14:00–15:30 h: Miloš Vincík
Ako vychovávať šťastné deti – Metodika NTC (Nikola Tesla centrum) vychádza z najnovších poznatkov o neurofyziológii mozgu a je aplikovaná už v 14 krajinách sveta. Jej autor Dr. Ranko Rajović potvrdil priamu súvislosť medzi množstvom a rôznorodosťou podnetov v útlom veku a hustotou neurónovej siete človeka (inteligenciou človeka). Tréning rozvoja abstraktného myslenia u detí od troch rokov života, je jedným z kľúčov k výnimočným inteligenčným zručnostiam v dospelosti. Metodika NTC sa uplatňuje v troch úrovniach aplikácie tak, aby bol detský mozog v rámci navrhnutých hier stimulovaný už v rannom veku pohybovými aktivitami, klasifikáciou pojmov, ako aj tréningom vytvárania asociácií.

16:00–17:30 h: Katka Zacharová
Najsilnejší zdroj šťastia je v tebe – Katarína Zacharová sa s tebou podelí o 5 inšpirujúcich myšlienok, ako v tebe si môžeš vytvoriť svoj najsilnejší zdroj šťastia.

Nedeľa 5.10

09:00–10:30 h: Ľubor Foltán
Jóga smiechu a numerológia – Základ zážitkového workshopu tvorí Joga smiechu. Pri jej cvičení sa budete smiať nezávisle na vonkajších okolnostiach. Workshop zahŕňa rôzne smiechocviky a hry.

Milan Repák
Šťastie v číslach – Milan Repák sa raz naučil praktický spôsob pochopenia čísel a od tej chvíle je jeho koníčkom numerológia. K tomu ešte pridal trocha (asi 5 rokov) štúdia a praxe s tachyónovou energiou a zatiaľ dva roky štúdia Akadémie Tibetských náuk. Vám odhalí, kde v číslach sa skrýva šťastie.

11:00–12:30 h: Peter Sasín
Veľké ciele s ľahkosťou – Prečo mnohí nežijú život svojich snov, a to aj napriek enormnej snahe? Je vôbec možné dosahovať veľké ciele s ľahkosťou? Pomocou modelu NLP už státisíce ľudí po celej planéte dokázalo urobiť veľké a pozitívne zmeny vo svojom živote. Peter Sasín vám vo svojej strhujúcej prednáške odhalí tie najúčinnejšie princípy dosahovania tých najodvážnejších snov.

15:00–16:00 h: Jozef Banáš
Kľúč k rovnováhe vo svete – Jozef Banáš bude hovoriť o rôznych zisteniach a zaujímavostiach, ktoré popisuje vo svojich motivačných knihách, o vplyve dogiem na zdravie kresťanov vo svetle románov, o tom, aký kľúč by otvoril brány k rovnováhe vo svete.

16,30–17,30 h: Adela Banášová
Šťastie očami Adely – Adela Banášová na vlastnom živote môže ukázať, že všetky teórie o pozitívnom myslením, techniky z oblastí osobnostného rastu alebo zdravý životný štýl naozaj fungujú. Dozviete sa ako Adela prežíva svoje šťastie, aký ma k nemu postoj, čo jej pomáha prekonávať rôzne prekážky, či má nejaké tajomstvá na úspech a dosahovanie svojich cieľov a ako sa udržiavať zdraví a plní energie.

Hymnou festivalu sa tento rok stane pieseň z dielne Janka Kulicha & Kolegia – Ochutnávka šťastia. Klip, ktorý sa natáčal na streche MsKC si pozrite v našej vieogalérii.

Janko Kulich & Kolegium točili na streche MsKC: Pozrite si nový klip!
1
Galéria
Druhý ročník Ochutnávky šťastia plný silných osobností a zaujímavých prednášok
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM