Kultúra Tlačové správy

Ochutnávka vín v Kremnici je tu: Ale POZOR, posledné vstupenky v predaji!

Myšlienka zorganizovať slávnosť vína, ktorá by bola niečím výnimočná a odlišná od iných podobných akcií, sa rodila niekoľko rokov. A teraz je tu! Pozrite, čo všetko vás čaká počas 6-hodinovej ochutnávky.

Ilustračný obrázok k článku Ochutnávka vín v Kremnici je tu: Ale POZOR, posledné vstupenky v predaji!
Zdroj: TASR

Doteraz nesprístupnené gotické pivnice na Štefánikovom námestí umocnenia atmosféru celého festivalu. Najlepšie slovenské vína sa budú degustovať v nádherných priestoroch pod radnicou, farou, Bellovým domom, Buglerovským domom a v už známej Ringburgerovej pivnici – bývalom Labyrinte.

6 pivníc, 25 vinárstiev 200 vzoriek vín bude možné okoštovať 17. novembra v čase od 14,00 hod do 20,00 hod.

Posledné vínne pasy v predaji!

Nenechávajte si to na poslednú chvíľu kúpte si vstupenky na degustáciu už teraz, pretože sa veľmi rýchlo míňajú. Základnú vstupenku na podujatie je možné zakúpiť v predpredaji za cenu 17 eur, v prípade záujmu o komentovanú degustáciu na tému novošľachtence, vstupenka stojí 22 eur.

V predpredaji je vstupenky možné zakúpiť v informačnom centre Kremnica, alebo na e-shope www.ringburger.sk. V deň podujatia, ak ešte nejaké vstupenky zostanú, budú v hodnote 23 eur.

Milovníci vína v cene vínneho pasu dostanú tašku na krk s pohárom a logom akcie, vínny pas s popisom vinárstiev a vzorkami vín (max. 8 vzoriek) a 15 ks žetónov v hodnote 0,50€/ks. Ďaľšie žetóny si bude možné dokúpiť počas akcie v Informačnom centre mesta, alebo u označených predajcov priamo v pivniciach.

Súťaž o vínne pasy

Výherca 2 vínnych pasov: Marcela Murgačová

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže.

foto: ilustračné

Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM