Martin Károly Rôzne

Operátori prinášajú novinku

Na Slovensko smeruje vlna rozširovania ponuky mobilných operátorov. Už nie len telefóny, budú môcť ich zákazníci meniť po ukončení viazanosti, ale vďaka novej ponuke aj televízory. Dvaja operátori sa rozhodli obohatiť svoju ponuku o LCD televízory. D

Spoločnosť Orange Slovensko a.s. predstavila v tlačovej správe novinku, ktorú ponúka na našom trhu.

„Orange prichádza s ďalším dôvodom, prečo sú služby Orange doma dobrou voľbou pre zákazníkov, ktorí hľadajú rýchle internetové pripojenie a digitálnu televíziu cez optickú sieť. Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre niektorú z kombinácií FiberNetu a FiberTV si môžu vybrať zo širokej ponuky LCD televízorov či hraciu konzolu PlayStation®3 za ceny výrazne výhodnejšie ako bežne v maloobchodnej sieti.“ uvádza tlačová správa spoločnosti Orange.

Ale aj ďalší telekomunikačný operátor, spoločnosť T-Com (Slovak Telecom a.s.), ohlásila rozšírenie svojej ponuky.

„Len za 1 € si môžete od 12. 4. 2010 spolu s digitálnou televíziou Magio zakúpiť od T-Comu špičkový LCD televízor LG s uhlopriečkou 32 palcov. Navyše, každý zákazník, ktorý si objedná službu Magio TV alebo Magio Sat do 15. 5. 2010, bude zaradený do žrebovania o 10 zájazdov na MS vo futbale. „ hovorí tlačová správa T-Comu.

Zatiaľ čo spoločnosť T-Com vo svojej tlačovej správe uvádza len značku LG, Orange ponúka svojím zákazníkom väčší výber značiek LG aj Samsung navyše zaradil do ponuky aj hernú konzolu Sony PlayStation®3.

Viac informácii Vám poskytnú operátori.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM