Jakub Tílesch Rôzne

Orange v Žiari len renovuje predajňu

Žiar nad Hronom – 11. apríl – Predajňa spoločnosti Orange Slovensko a. s., nachádzajúca sa v Žiari nad Hronom na Ulici SNP, je od začiatku apríla zatvorená. Z predajne bol vysťahovaný aj nábytok. U mnohých Žiarčanov to vzbudilo dojem, že predajňa je

Predajné miesto spoločnosti Orange Slovensko a. s., je uzatvorené z dôvodu rekonštrukcie a po jej ukončení bude opäť slúžiť zákazníkom Orangeu. Podľa stanoviska, ktoré pre Žiar24 poskytla Alexandra Piskunová, zo spoločnosti Orange Slovensko, bola informácia o rekonštrukcii poskytnutá prostredníctvom informačných SMS správ a zároveň bola aj zverejnená vo výklade predajni.

Minulý rok, koncom marca spoločnosť zatvorila pobočku v Kremnici,“ konkretizuje Piskunová. Zatvorenie tejto predajne bolo realizované z ekonomického dôvodu, ako aj dôvodu nízkeho počtu zákazníkov navštevujúcich túto predajňu, nakoľko podľa Piskunovej väčšina zákazníkov z Kremnice navštevovala predajne v mieste svojho pracoviska (Žiar nad Hronom, Turčianske Teplice, Zvolen, Žarnovica). „Tento fakt sme zároveň vzali do úvahy aj pri posilňovaní kapacít a skvalitnenia servisu na týchto spomínaných prevádzkach,“ dodala Piskunová.

Ako ďalej vyplýva zo stanoviska spoločnosti, predajňu plánujú otvoriť po rekonštrukcii 16.4. už v novom dizajne tak, aby čo najviac vyhovovala potrebám a spokojnosti zákazníkov.

/JaT/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM