Barbara Dallosová Rôzne Správy

Otvárajú aj okolité kúpaliská: Termíny ohlásili Sklené Teplice i Vyhne

Žiarske kúpalisko privítalo prvých návštevníkov už počas uplynulého víkendu. Onedlho sa do ponuky pridávajú aj okolité termálne kúpaliská.

Ilustračný obrázok k článku Otvárajú aj okolité kúpaliská: Termíny ohlásili Sklené Teplice i Vyhne
Zdroj: TASR

Žiarske plážové kúpalisko otvorili pre verejnosť v sobotu 27. júna, zatiaľ s kapacitným obmedzením do 500 osôb. Kúpalisko po niekoľkých rokoch upravovalo i cenník. Informovali sme vás TU.

Termín najnovšie ohlásilo aj letné termálne kúpalisko v Sklených Tepliciach. Otvoriť chce v sobotu 4. júla. „Keďže situácia v súvislosti s ochorením COVID-19 bola aj pre nás náročná, snažili sme sa urobiť maximum, aby sme mohli kúpalisko otvoriť aj túto letnú sezónu,“ uviedla Ivana Marušková z Liečebných termálnych kúpeľov Sklené Teplice.

Dodala, že kúpalisko sa prevádzkovateľ snažil zveľadiť a obnoviť areál, a pripraviť ho tak, aby sa jeho klienti cítili dobre a v bezpečí. Pripomenula tiež, že počas prevádzky sa budú riadiť hygienickými nariadeniami, ktoré sú stále v platnosti.

„Ceny vstupného sme sa snažili zachovať tak ako minulý rok, mierne navýšenie nastalo len pri niektorých vstupoch,“ dodala Marušková.

O termíne otvorenie hovorí aj neďaleký Vodný raj Vyhne, zatiaľ však iba o predpokladanom. „Vážení návštevníci Vodného raja, oznamujeme vám, že aquapark pravdepodobne otvoríme už v stredu, 1. júla. Čakáme už len na výsledky rozborov vody, určite vás budeme včas informovať,“ uvádza na svojom oficiálnom webe vyhnianske kúpalisko.

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Chcete mať vždy po ruke aj informácie zo Slovenska či zo sveta? Sledujte Facebook Dnes24.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM