Barbara Dallosová Rôzne Šport Správy

Peter Sagan v Žiari: Prehovoril o pretekoch aj o tehotnej manželke, VIDEO

Najočakávanejšia tvár šampionátu dorazila do Žiaru. Sagan hovoril o zajtrajšom preteku, blížiacej sa Tour de France, ale aj o osobnom živote..

Ilustračný obrázok k článku Peter Sagan v Žiari: Prehovoril o pretekoch aj o tehotnej manželke, VIDEO
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Peter Sagan bolo najskloňovanejším menom v súvislosti s konaním Majstrovstiev Slovenska a Česka v cestnej cyklistike v Žiari nad Hronom. Peter trasou presviští zajtra, do Žiaru ale dorazil už dnes. Spolu s členmi tímu BORA, medzi nimi i so svojím bratom Jurajom Saganom sa dnes predstavili na tlačovej konferencii.

Ešte pred stretnutím s novinármi sa Sagan zvítal s fanúšikmi, ktorí ho čakali už pred dverami. Po rozdaní niekoľkých autogramov začali padať prvé otázky. Ako priznal Sagan, trasu si vopred skúsiť nestihol. ,,Veď zajtra trasu pôjdem, tak ju uvidím," povedal so svojským pokojom.

Reč prišla aj na novinku, ktorú Peter zverejnil len pred niekoľkými dňami. S manželkou Katkou čakajú prvý prírastok do rodiny. Na otázku, či už myslí na to, že bude otcom, reagoval: ,,V tom kolotoči, v ktorom žijem, ešte ani nie. Je to stále čerstvé, ten člen rodiny tu ešte nie je. Uvidíme potom, čo všetko to zmení. Zatiaľ s tým má len Katka starosti, to nosiť a tak," dodal s úsmevom.

Celú tlačovku si pozrite vo videu.

Video: Barbara Dallosová / Zdroj: Facebook
Peťo stihol aj rozdávať autogramy
Peťo stihol aj rozdávať autogramy / Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM