Barbara Dallosová Správy

Plánujete osláviť Nový rok na námestí? Takýto je plán silvestrovského programu v Žiari

Ak sa chystáte v posledný deň roka vyjsť do ulíc, presnejšie, na žiarske námestie, pozrite, čo vás čaká. Silvester už tradične ovládne priestor Námestia Matice slovenskej a o zábavu sa tento rok postará DJ.

Ilustračný obrázok k článku Plánujete osláviť Nový rok na námestí? Takýto je plán silvestrovského programu v Žiari
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Mnoho Žiarčanov volí trávenie posledných minút starého a prvých chvíľ nového roka práve v centre nášho mesta. Silvestrovské oslavy aj tento rok odštartujú vo večerných hodinách pred Domom kultúry na žiarskom námestí. Ich organizáciu má v réžii žiarske MsKC.

Hlavný bod programu, na ktorý sa silvestrujúci obyvatelia tešia zväčša najviac, nebude chýbať ani tentoraz. Práve polnočný silvestrovský ohňostroj vždy oznámi príchod nového roka aj tým, ktorým hodinky nejdú na minútu presne. ,,Ohňostroj nebude chýbať ani tento rok. Odpaľovať sa bude o polnoci zo strechy budovy Luny a trvať by mal približne 10 minút," upresňuje Michaela Pribilincová, riaditeľka MsKC.

Okrem úchvatnej šou nad hlavami si na svoje prídu aj tancovania chtiví. Podľa Michaely Pribilincovej bude hudobná zábava v podaní DJ-a, ktorý by mal hrať asi do jednej rána.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM