Tlačové správy

Plzenská ponúka najkvalitnejšie pivo a nielen to: Krst žiarskeho podniku, FOTO a VIDEO

Ak ste ešte nenavštívili stále ešte novú piváreň a reštauráciu v Žiari nad Hronom, ktorá nesie príznačný názov Plzenská, mali by ste tak urobiť. Nefajčiarske a štýlovo zariadené priestory s profesionálnou obsluhou si vás ihneď získajú.

Ilustračný obrázok k článku Plzenská ponúka najkvalitnejšie pivo a nielen to: Krst žiarskeho podniku, FOTO a VIDEO
10
Galéria
Zdroj: Triumf media

Na čo však určite nezabudnete je pivo, ktoré tu ponúkajú. Pravý nepasterizovaný Pilsner Urquell priamo z tanku, ktorý dostanete načapovaný podľa pravého plzenského štýlu ako hladinku, šnyt alebo mléko, je v najvyššiej možnej kvalite. Takmer nerozoznateľnú podobnosť od piva, ktoré môžete ako čerstvé ochutnať priamo v pivovare v Plzni, zabezpečuje práve tank, z ktorého je čapované.

K pivu sa hodí aj dobré jedlo a to vám v Plzenskej garantujú. Pochutíte si na pečených kolenách, rebierkach, stejkoch, burgroch ale aj utopencoch, tataráku či paštétach. Napriek tomu, že Plzenská je predovšetkým o pive, na svoje si prídu aj priaznivci dobrého vína. Vínna karta je plná kvalitných slovenských vín, ktoré nikde inde v okolí nenájdete.

Atmosféru Plzenskej vytvára aj 12 veľkých TV obrazoviek, na ktorých môžete sledovať futbal, hokej či iné športové prenosy. Samozrejmosťou sú priame prenosy zápasov FK Pohronie.

Krstným otcom populárny plzenský sládek

Aj keď prevádzka Plzenskej funguje už nejaký týždeň, jej slávnostné otvorenie sa uskutočnilo vo štvrtok 23.mája. Zúčastnil sa ho aj emeritný vrchný sládek Plzenského pivovaru Václav Berka. Ten sa zhostil aj úlohy krstného otca. Po tom, ako pozitívne zhodnotil kvalitu ponúkaného piva a úroveň priestorov a výčapných, spoločne s piatimi spolumajiteľmi Plzenskej pokrstili unikátnu piváreň v Žiari nad Hronom. Ako inak – čerstvo načapovanou tankovou plzničkou.

Václav Berka je už treťou generáciou hlavných sládkov Plzenského pivovaru, keďže jeho starý otec tu pivo začal variť už od roku 1927. Ako tento veľký znalec kvalitného piva hodnotí úroveň Plzenskej?

Zdroj: Dnes24.sk

Václava Berku sme požiadali, či môže vyriešiť dlhoročný spor milovníkov piva, kedy je plzeň lepšia. Plenená vo fľaši alebo v plechovke?

Zdroj: Dnes24.sk

Keď teda dostanete chuť na kvalitné tankové pivo, Plzenská v Žiari nad Hronom je ideálnou voľbou. Otvorená je každý deň, aktuálne už aj s letnou terasou. Takže na zdravie v Plzenskej!

Krst žiarskej Plzenskej
10
Galéria
Zdroj: Triumf media

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Triumf media
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM