Barbara Dallosová Futbal Šport

Pohronie po odchode Urgelu a Rosinského: Poznáme meno nového trénera

Žiarske áčko oznámilo rozviazanie spolupráce s obomi trénermi. Teraz vyrukovalo s menom nového.

Ilustračný obrázok k článku Pohronie po odchode Urgelu a Rosinského: Poznáme meno nového trénera
Zdroj: TASR

Fortunaligový klub pred pár dňami oznámil ukončenie spolupráce s Rastislavom Urgelom a Jánom Rosinským. Informovali sme vás TU.

,,Obom im ďakujeme za odvedenú prácu a prajeme všetko najlepšie. Špeciálne poďakovanie patrí Rasťovi Urgelovi, ktorý sa zásadným spôsobom pričinil o postup mužstva FK Pohronie do Fortuna ligy. Veríme, že sa mu v jeho ďalšej kariére bude dariť," uviedlo k personálnym zmenám Pohronie.

Bez trénera zostalo naše áčko len chvíľu, najnovšie už Pohronie na svojom oficiálnom facebookovom profile predstavilo nového kormidelníka mužov. Tým je Mikuláš Radványi.

,,Funkcie sa ujíma dnešným dňom. Mikuláš Radványi pôsobil ako tréner v kluboch DAC Dunajská Streda, Spartak Myjava, MFK Frýdek Místek či v maďarskej 1. lige v Mezőkövesd-Zsóry SE. Ako hráča si ho môžete pamätať ako útočníka DAC Dunajská Streda, Spartaku Trnava, taktiež hrával aj v Nemecku, v Čechách a v Rakúsku," vysvetľuje Pohronie s tým, že na lavičku FK Pohronie nastúpi nový tréner s cieľmi zachrániť Fortuna ligu a skvalitniť hru mužstva.

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM