Filip Chudý Krimi

Policajti pri Žiari neverili vlastným očiam: Kamionista sa rútil hlava-nehlava! FOTO

Policajti upozornili na sociálnej sieti na neobvyklý prípad, ktorý sa odohral na známej ceste pri Žiari. Najprv si mysleli, že vodič potrebuje pomoc, ale...

Ilustračný obrázok k článku Policajti pri Žiari neverili vlastným očiam: Kamionista sa rútil hlava-nehlava! FOTO
6
Galéria

V pondelok 5. augusta poobede sa na cvičenie presúvali policajti z poriečneho oddelenia. Informovala o tom Polícia Slovenskej republiky na svojom facebooku s tým, že na diaľnici neďaleko Novej Bane si všimli kamión, ktorý sa pohyboval zo strany na stranu.

„Najprv si mysleli, že vodič má zdravotné problémy, prípadne, že zaspal. Ihneď museli vodičov idúcich za sebou spomaliť, aby sa ku kamiónu nedostali. Keďže nemali klasické policajné auto, bolo to náročné, ale zvládli to,“ uviedla Polícia SR.

Kamionista podľa slov polície pokračoval v spanilej jazde, až sa im ho podarilo usmerniť na odpočívadlo Voznica. „Tam policajti neverili vlastným očiam. Vodič bľabotal, nechápal, keď si od neho pýtali doklady a bol rád, že dokáže sedieť. Za všetko mohol alkohol,“ uviedla facebooková stránka Polície SR.

Na nej sa ďalej píše, že privolaná dopravná hliadka mu namerala 2,14 promile alkoholu vo vydychovanom dychu a opakovaná skúška nepriniesla nižší výsledok. „Vodič povedal, že je dlžníkom policajtov. No bez srandy, toto sa mohlo naozaj skončiť veľmi zle. Šofér sa priznal, že vypil štyri borovičky a dve pivá,“ dodali.

Štyri borovičky a dve pivá pred jazdou: A následne sa rútil kamionista diaľnicou
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM