Martin Károly Krimi

Policajti sa opäť rozhodli zamerať na vodičov v Žiari: V ktorý deň si dať na ceste určite bacha?

Nová stratégia sa mužom zákona zrejme osvedčila. Opäť môžu zostať prekvapení aj tí šoféri, ktorí počas kontroly zastavení nebudú. Doma ich možno bude čakať prekvapenie. Pozrite kedy a kde presne sa to chystá.

Ilustračný obrázok k článku Policajti sa opäť rozhodli zamerať na vodičov v Žiari: V ktorý deň si dať na ceste určite bacha?
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Kontrola prebehne vo štvrtok 10. apríla s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a predovšetkým v záujme znížiť počet dopravných nehôd s následkami na životoch a zdraví. Dopravná polícia v okrese Žiar nad Hronom vykoná v tento deň kontrolu objektívnej zodpovednosti.

Kontrola sa však nebude týkať len žiarskeho okresu! Ak sa chystáte v o štvrtok na cesty, opatrní buďte aj v okresoch Rimavská Sobota, Banská Bystrica a Brezno.

Vodiči sa tak môžu pripraviť na to, že možno nebudú zastavení priamo na ceste pri porušení zákona, ale že im príde zásielka domov,“ uviedla hovorkyňa z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, Mária Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM