Kultúra

Posledný advent v kremnickom hrade: Szidi Tobias aj vianočné trhy

Vôňa vianočného punču a medovníkov. Predvianočná atmosféra zavládne aj v Kremnici. Spestrí ju aj koncert Szidi Tobias & Band, či vianočné trhy v Radnici Mestského hradu. Koncert známej speváčky a herečky bude o to pútavejší, že sa uskutoční priamo v Kostole sv. Kataríny.

Ilustračný obrázok k článku Posledný advent v kremnickom hrade: Szidi Tobias aj vianočné trhy
Zdroj: Dnes24.sk

Tradícia vianočných koncertov v NBS – Múzeu mincí a medailí v Kremnici pokračuje aj v roku 2013. S koncertným programom pod názvom Vianočná koleda vystúpi 22. decembra v Kostole sv. Kataríny v Kremnici Szidi Tobias & Band. K vianočnej atmosfére v tento deň prispejú aj Mini vianočné trhy v Radnici Mestského hradu. TASR o podujatiach informovala Erika Grniaková z NBS – Múzea mincí a medailí v Kremnici.

Handmade voňavý punč

Popoludnie štvrtej adventnej nedele sa bude niesť v znamení už tradičného podujatia „Vianoce na Mestskom hrade“. „Od 15.00 až do 20.00 h si na Mini vianočných trhoch v priestoroch Mestského hradu môžu návštevníci zakúpiť niečo pre radosť – svojou "handmade“ tvorbou sa budú prezentovať remeselníci z Kremnice a okolia. Zimný podvečer spríjemní návštevníkom aj hrejivý vianočný punč a čaj," priblížila Grniaková.

…a parádny koncert

Adventný koncert speváčky Szidi Tobias so skupinou bude od 18.00 h a ako uviedla Grniaková, prinesie piesne plné citu, úprimnosti, radosti a pozitívnej energie, ktoré navodia tú správnu vianočnú pohodu.

Vstupné na koncert je päť eur pre dospelých a tri eurá pre deti, študentov a seniorov. Vstupenky na koncert si záujemcovia môžu zakúpiť aj v predpredaji v expozíciách NBS – Múzea mincí a medailí Kremnica do 19. decembra.

Szidi Tobias v kremnickom Kostole sv. Kataríny
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM