Barbara Dallosová Rôzne

Pozoruhodné skupiny na facebooku: Pátrajú po najsexi Žiarčankách a Žiarčanoch!

Na sociálnych sieťach fungujú najrôznejšie skupiny týkajúce sa nášho mesta. Nás zaujali dve facebookové, ktoré vyzývajú obyvateľov a obyvateľky Žiaru, aby sa pochválili sexi fotkami.

Ilustračný obrázok k článku Pozoruhodné skupiny na facebooku: Pátrajú po najsexi Žiarčankách a Žiarčanoch!
Zdroj: TASR

Facebook začínajú zaplavovať skupiny začínajúce sa slovami ,,Naše sexy…" alebo „Naši sexy…“, ktoré vyzývajú obyvateľov rôznych slovenských miest, aby sa pochválili svojimi fotkami. Skupiny, ktoré majú koncentrovať tých najkrajších obyvateľov a obyvateľky, má už aj naše mesto.

Žiarčanky sa tešia obľube

Facebooková stránka s názvom Naše sexy Žiarčanky, s výstižným popiskom „Tie najkrajšie Žiarčanky na jednom mieste :)“ sa teší celkom slušnej fanúšickej základni. Svoj like jej už dalo 1 679 ľudí. Admin skupiny pridáva fotky Žiarčaniek, ktoré mu ich samy posielajú, obvykle len so zverejnením krstného mena.

Medzi fanúšikmi stránky pritom nájdete nielen mužov, ale i veľa dám. Jednou z nich je Žiarčanka Andrea. ,,Lajkla som to už dávnejšie, keď sa majú čím baby pochváliť, tak nech sa pochvália. Aj keď ja by som na to nikdy nenabrala odvahu, bála by som sa uštipačných komentárov," hovorí Andrea.

,,Dobrú timeline fotku to má, to každého chlapa presvedčí," podotkol Michal na margo odvážnej úvodnej fotky so ženským pozadím v spodnej bielizni.

Ja by som svojho frajera zabila

Mladšou sestrou skupiny plnej krásnych dám z nášho mesta má byť stránka Naši sexy Žiarčania. Tá zatiaľ presvedčila len 271 fanúšikov, ďalší však každým dňom pribúdajú. Menej sýty na príspevky je i obsah stránky. Adminov popis „Ukážte sa zlatíčka :-*“ je výzvou, zdá sa však, že žiarski páni sú ostýchavejší, než nežnejšie pohlavie.

,,O týchto skupinách počujem prvý raz, ale tá s tymi pánmi ma rozhodne zaujala viac. Určite má môj lajk, keď sa dnes dostanem k počítaču," hovorí so úsmevom Žiarčanka Katka (25).

Niečo iné si ale myslí Miriam: ,,No neviem, tak to sú asi ľudia, ktorí sa už nemajú kde inde ukázať. U báb ešte dobre, ale ja by som svojho frajera zabila, keby sa zavesil medzi naj sexi mužov. Našťastie viem, že to by nikdy nespravil (smiech)."

Čítajte tiež:

Sociálne siete hýbu aj Žiarom: 5 zaujímavých skupín na facebooku, týkajúcich sa nášho mesta

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM