Barbara Dallosová Rôzne Správy

Prečo Bingovi nikto nedá šancu? V žiarskom útulku trčí najdlhšie zo všetkých, FOTO a VIDEO

Bingo prišiel do útulku so smutným príbehom. A ten pokračuje. Za dlhé mesiace nemal tento nešťastník ani jedného záujemcu. A pritom pozrite, aký je podarený.

Ilustračný obrázok k článku Prečo Bingovi nikto nedá šancu? V žiarskom útulku trčí najdlhšie zo všetkých, FOTO a VIDEO
6
Galéria
Zdroj: OZ Strážni anjeli

Útulok má byť pre psíky medzizastávkou k novému domovu. Žiaľ, pre niektorých z nich sa stáva domovom na dlhé mesiace. Takýmto nešťastníkom je Bingo, ktorý v útulku v Žiari nad Hronom čaká na svoju druhú šancu už takmer rok.

,,Je u nás v útulku najdlhšie. Za celý čas nemal ani jedného jediného záujemcu, nikto sa pri jeho koterci nezastaví, každý ho prehliada. To sa naozaj nenájde nikto, kto by tomuto smutnému psíkovi daroval domov a ľúbil ho?," vyzýva na Facebooku OZ Strážni anjeli, ktoré útulok prevádzkuje.

Bingo si svetlejšiu budúcnosť zaslúži dvojnásobne. Do útulku si so sebou priniesol smutný príbeh. Pracovníci ho našli zúboženého a preľaknutého, spal v kríkoch, na daždi, v zime, bez jedla… Že Bingovi stačí len trochu lásky dokazuje aj to, ako rýchlo pookrel. Keď sa zbavil prvotného strachu, zmenil sa na veselého psa, ktorý si mimoriadne užíva ľudskú spoločnosť. Žiaľ, patrí medzi psíkov, po ktorom často nesiahajú ani dobrovoľní venčiari a tak trávi naozaj veľa času v koterci.

Bingo je približne dva až tri roky starý kríženec stredne veľkého vzrastu. S fenkami je znášanlivý, so psami individuálne. Je čistotný, má hygienické návyky a miluje vodu a kúpanie. Je to veľmi bystrý a oddaný psík. Na adopciu pôjde očkovaný, čipovaný a kastrovaný.

Ak vás Bingo zaujal, volajte na t. č. 0948 082 206. Viac informácií a celú ponuku psov určených na adopciu nájdete na facebookovej stránke OZ Strážni anjeli.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM