Barbara Dallosová Tlačové správy

Predajňa, za ktorou stoja známe značky: V Žiari o nej možno nevie každý, cezpoľní na ňu nedajú dopustiť!

Tí, ktorí tu nakúpili, sa radi vracajú. Predajňu so širokým sortimentom, profi vyškoleným personálom a zvučnými značkami v regáloch majú Žiarčania priamo pod nosom. Poznáte ju?

Ilustračný obrázok k článku Predajňa, za ktorou stoja známe značky: V Žiari o nej možno nevie každý, cezpoľní na ňu nedajú dopustiť!
Zdroj: Dnes24.sk

Maloobchodná sieť predajní Dom farieb, ktorá je na Slovensku silným pojmom vo svojej oblasti, má po celej krajine 20 pobočiek. A jednu z nich priamo v Žiari nad Hronom.

AKÝKOĽVEK odtieň!

Presne to sľubujú v žiarskej predajni Dom farieb. Sezóna, kedy stenám v našich domoch a bytoch, vonkajším fasádam, strechám, plotom či altánkom doprajeme nový náter, je v plnom prúde. Zo žiarskeho Domu farieb podľa vedúceho prevádzky Andreja Juhaňáka odídete spokojní, nech máte aj tú najšpecifickejšiu predstavu o odtieni, akým by sa mali skvieť steny vašich izieb. A obávať sa netreba ani toho, že o rok by ste ten istý odtieň netrafili.

,,Predajne Dom farieb poskytujú najširšiu ponuku farieb PPG a špecializujeme sa na kvalitu, poradenstvo a záruku stálosti farby. To znamená, že do našej predajne sa môžete kedykoľvek vrátiť a dokážeme vám namiešať rovnaký odtieň farby, aký ste zakúpili skôr,“ vysvetľuje Juhaňák.

Za kvalitu ručia veľké značky

,,Dom farieb ponúka rozmanité značky, je tak možné vyhovieť všetkým vašim požiadavkám z hľadiska kvality a nákladov. V ponuke sú najmä produkty značiek skupiny PPG ,“ hovorí Juhaňák s tým, že v regáloch Domu farieb majú tradičné miesto značky ako Primalex, Balakryl, Johnstone´s, Bondex, Praktik a Progold.

Ak vám značky veľa nehovoria a pri nákupe všetkého potrebného na maľovanie sa vám točí hlava, zostaňte bez obáv. Vyškolený personál poradí a vysvetlí každučký detail. Vaše steny sú vaším projektom a ten je v Dome farieb na prvom mieste. V predajni nájdete špeciálne zariadenie pre tónovanie farieb, ktoré umožní zladiť, vybrať a namiešať akúkoľvek farbu. Tiež ide o jedinú predajňu v širokom okolí vybavenú fotospektrometrom. To znamená, že ak sa zákazníkovi páči odtieň a on nevie jeho číslo, no má vzorku, v Dome farieb mu odtieň pomocou fotospektrometra zistia.

Kto tu raz nakúpi, už nepôjde inam

Podľa slov vedúceho predajne, rovnako ako veľké značky, ktoré za Domom farby stoja, i predajňa ide cestou kvality. Široký sortiment a profesionálne služby presvedčili už mnohých a tí, ktorí už raz nakúpili v Dome farieb, mu zostávajú verní.

To dokazujú zákazníci, ktorí do žiarskej predajne pricestujú i zo širšieho okolia. ,,Máme veľa zákazníkov, ktorí k nám chodia napríklad zo Žarnovice, Banskej Štiavnice, Kremnice či ešte širšieho okolia, pretože spoznali kvalitu, ktorú im dokážeme ponúknuť a oplatí sa im po ňu vrátiť,“ dodáva na záver Juhaňák.

A verných vedia v predajni odmeniť, od apríla až do septembra je spustený vernostný program. Každý zákazník, ktorý vlastní Sphere kartu v dizajne Domu farieb, zbiera body s každým nákupom. Tie potom môže premeniť na skvelé darčeky. Okrem toho sú pre všetkých zákazníkov pravidelne pripravené letákové akcie, počas ktorých nakúpite vybraný tovar výhodnejšie.

Predajňu Dom farieb nájdete na Priemyselnej ulici č. 2 v Žiari nad Hronom. Viac info o predajni a prebiehajúcich akciách a ich pravidlách nájdete na webovej stránke predajní Dom farieb alebo na facebooku.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

Sezóna maľovania v plnom prúde: V tejto predajni vám poradia odborníci
8
Galéria
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM