Barbara Dallosová Kultúra

PREHĽAD: Kam cez víkend za zábavou

Patríte medzi tých, ktorí práve v práci odpočítavajú posledné piatkové minúty? Ďalší letný víkend je už za dverami a my vieme, ako ho môžete stráviť. Či si vyberiete bluesový koncert, skúsite si súťažne zakopať jedenástku alebo zájdete do kina, to je len na vás...

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Kam cez víkend za zábavou
Zdroj: Webnoviny.sk

Piatok 11.7.2014

RENÉ LACKO UNPLUGGED – Do Žiaru nad Hronom sa vracia jeden z najlepších domácich blues-manov, fenomenálny gitarista René Lacko so svojim unplugged sólo programom. Kde a kedy: Green park Žiar nad Hronom, 19:00 hod.

Film Blended – Film “Blended” je v poradí už treťou komédiou, v ktorej si spoločne zahrali Adam Sandler a Drew Barrymore. Kde a kedy: Kino Hron Žiar nad Hronom, 19:00 hod.

Nočné divadelné predstavenia na Starom zámku – Netradičné nočné sprevádzanie s družinou dobových zvyklostí TORMENTA Kde a kedy: Starý Zámok Banská Štiavnica, v piatok v noci

Schemnitiensis: Záverečný koncert festivalu – 3. Medzinárodný hudobný festival Hudobnej a umeleckej akadémie Jána Albrechta banská Štiavnica Kedy a kde: Nádvorie Reštaurácia Monarchia, Andreja Sládkoviča 2, Banská Štiavnica, 17:00 hod.

Koncert: Zuzana Suchánková – Srdečne Vás pozývame na malý koncertík najlepsej bluesovej speváčky Zuzany Suchánkovej – tentokrát v romantickom jazernom prostredí – Piarg- jazero Vindšachta. Kde a kedy: Penzion Cosmopolitan 3 – Štiavnické Bane, Štiavnické Bane, 19:00 hod.

Sobota 12.7.2014

Film Transformers: Zánik /dabing/ – V štvrtej časti jednej z najúspešnejších filmových sérií prichádza nový ľudský hrdina a tiež doteraz neznámi Transformeri. Kde a kedy: Kino Hron Žiar nad Hronom, 19:00 hod.

Štiavnicky živý šach 2014 – Tradičné podujatie. Historický jarmok, šerm, tance, sokoliarske vystúpenia, šachová simultánka a hra veľmajstrov so živými figúrami. Kde a kedy: Námestie sv. Trojice Banská Štiavnica, začiatok o 10:00 hod.

Jedenástky pre každého – Majstrovstvá v kopaní jedenástok. Súťažiť o zaujímavé ceny sa bude v štyroch kategóriách – deti, dorast, ženy a muži. Kde a kedy: Futbalové ihrisko Nevoľné, 10:00 hod.

Nedeľa 12.7.2014

Rozprávka Ako si vycvičiť draka 2 – Ostrov Blp býval miestom, kde Vikingovia vo dne v noci bojovali s drakmi. Potom ale mladý rojko Štikút vycvičil draka Bezzubého, spriatelil sa s ním a hlavne všetkým vysvetlil, že ľudia a draci môžu žiť v harmónii. Teraz známy príbeh pokračuje… Kde a kedy: Kino Hron Žiar nad Hronom, 16:00 hod.

Film 22 Jump Street – Americká akčná komédia s Jonahom Hillom a Channingom Tatumom. Kde a kedy: Kino Hron Žiar nad Hronom, 18:00 hod.

Benefičný koncert Krásny deň – Benefičný gospelový koncert na ranči. Kde a kedy: Svätý Anton Ranč Nádej, sobota

Letné kino – Vtedy na západe – Letné kino v štiavnicom amfiteátri. Kde a kedy: Amfiteáter Banská Štiavnica, 21:30

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM