Barbara Dallosová Kultúra

PREHĽAD: Kam cez víkend za zábavou

Aj vy už odpočítavate hodiny do konca pracovného týždňa? Prvý augustový víkend je už takmer tu a my vieme, ako ho môžete prežiť. Vyberiete sa do kina na novú komédiu, vypočujete si zaujímavý koncert alebo radšej omrknete vernisáž?

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Kam cez víkend za zábavou
Zdroj: Dnes24.sk

Piatok 1.8

Film Očista: Anarchia – Pokračovanie amerického thrilleru od Jamesa DeMonaca. Raz za dva roky, vždy na dvanásť hodín sa americké ulice premenia na peklo. Nepracuje ani jedna zo zložiek záchranného systému a všetky zločiny, vrátane tých najťažších, sú legálne. Táto brutálna noc sa volá Očista.
Kedy a kde: 18:00, Kino Hron Žiar nad Hronom

Koncert KULICH & KOLEGIUM & SITŇAN – Netradičné spojenie folkovej kapely s pesničkárom a žiarskej punkovej legedy. O tomto podujatí sme písali TU
Kedy a kde: 19:00, Hostinec Starý dvor

Sobota 2.8

Film Hercules – Klasický mytologický príbeh o Herkulovi dostáva celkom nový rozmer. Začína v momente, kedy Herkules splnil povestných dvanásť úloh, aby sa vykúpil zo svojich minulých hriechov. Musí prijať svoj mýtus a stať sa opäť tým slávnym hrdinom, ktorým bol kedysi dávno…
Kedy a kde: 18:00, Kino Hron Žiar nad Hronom

Štiavnické Gold Race – Banskoštiavnický horský cyklomaratón (jeden z najstarších na SK) a cestný pretek v prekrásnej prírode Štiavnických vrchov.
Kedy a kde: 2–3.8, Banská Štiavnica

Nezabudnuté remeslá 2014 – Podujatie Nezabudnuté remeslá si dalo pri svojom vzniku za cieľ oživiť centrum mesta, špeciálne Námestie sv. Trojice.
Kedy a kde: sobota, Trojičné námestie, Banská Štiavnica

CAPALEST Vernisáž výstavy: SKICE ZO ŠPANIELSKA A DIAĽAV – Jacques Bibonne – maľby a akvarely. Vernisáž výstavy a stretnutie s autorom.
Kedy a kde: sobota, Kultúrne centrum, Kammerhofská 1, Banská Štiavnica

Piknik na nádvorí múzea – Netradičný piknik na nádvorí kremnického múzea spojený s diskusiou so známym historikom a bohatým programom pre deti. O tomto podujatí sme písali TU
Kedy a kde: 9:00 – 18:00, Nádvorie múzea NBS, Kremnica

Nedeľa 3.8

Rozprávka Lietadlá 2 – O veselé dobrodružstvo sa v novom animovanom filme od Disneyho Lietadlá 2 postará posádka elitného hasičského zboru pri záchrane národného parku, ktorý ohrozuje zúrivý lesný požiar.
Kedy a kde: 16:00, Kino Hron Žiar nad Hronom

Film Sex Tape – Americká komédia v hlavnej úlohe s Camreon Diaz a Jasonom Segelom. Príbeh o páre, ktorý po desiatich rokoch začne pociťovať nudu. Vzťah si skúsia okoreniť originálne, to ich ale dostane do poriadnych problémov.
Kedy a kde: 18:00, Kino Hron Žiar nad Hronom

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM