Barbara Dallosová Kultúra

PREHĽAD, kam v Žiari a okolí za zábavou: Užite si prvý septembrový víkend!

Leto je síce za nami, naplno si ale môžeme užiť aj jesenné víkendy. Žiarske kino je plné rozprávok, do Vyhien príde Nasťa Kuzminová a pri Štiavnici štartujú obľúbené Hubertove dni. A to je len vzorka, spravte si plány s naším prehľadom!

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD, kam v Žiari a okolí za zábavou: Užite si prvý septembrový víkend!
Zdroj: Dnes24.sk

Piatok 5.septembra

Nočné divadelné predstavenia na Starom zámku – Netradičné nočné sprevádzanie.
Kedy a kde: Vstupy: 20:30, 21:00, 21:30, 22:00, Starý zámok, Banská Štiavnica

Sobota 6.septembra

Rozprávka Traja bratia – Réžie sa ujal Jan Svěrák, ktorý už dlho hľadal vhodný rozprávkový námet, na ktorom by mohol spolupracovať so svojím otcom. Film nadväzuje na tradíciu večne obľúbených rozprávok určených pre celú rodinu typu Tri oříšky pro Popelku . V hlavných úlohách mladí českí herci Vojta Dyk, Tomáš Klus a Zdeněk Piškula.
Kedy a kde: 18:00, Kino Hron Žiar nad Hronom

Letný biatlon Vyhne – III. kolo Viessmann pohára v letnom biatlone, Univerziáda SR v letnom biatlone, Majstrovstvá Slovenska v letnom biatlone v pretekoch s hromadným štartom. Čestným hosťom podujatia bude naša olympionička Nasťa Kuzminová.
Kedy a kde: 6–7.9, Vyhne – Športovo branný areál na Rovni

Zasmečuj deťom zdravie – V poradí už štvrtý ročník športovo benefičného volejbalového turnajaZasmečuj deťom zdravie s titulom Memoriál Matúša Majerčíka. Od obeda sa môžete tešiť na vystúpenia: Adam Ďurica, Smola a hrusky, Teddies a Virvar.
Kedy a kde: 8:00 – 20:00, Ľahkoatletické ihrisko Kremnica

Dni svätého Huberta – XXIV. ročník celoslovenských poľovníckych slávností s tradičným bohatým programom nielen pre poľovníkov.
Kedy a kde: 6–7.9, Kaštieľ a park vo Svätom Antone, Svätý Anton

Nedeľa 7.septembra

Film Mikulášové šibalstvá na prázdninách – Leto je za nami, pripomeňte si ho prázdninovým rodinným filmom. Malý Mikuláš, jeho rodičia a babička vyrazili k moru a ubytovali sa v Beau-Rivage Hotel. Mikuláš si pri mori nájde nových priateľov: Bena, ktorý tam býva…, Freddyho, ktorý stále niečo je, dokonca aj surové ryby…, Georgea, ktorý je vtipný už len preto, že je angličan, uplakaného Paula a Christophera, ktorý chce mať vždy pravdu a to je otravné…
Kedy a kde: 16:00, Kino Hron Žiar nad Hronom

Film Let´s Dance All In – Najnovšia časť burcujúceho hitu Let’s Dance filmovej série združuje hviezdne obsadenie predchádzajúcich filmov – tentoraz v kulisách trblietavého Las Vegas.
Kedy a kde: 18:00, Kino Hron Žiar nad Hronom

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM