Barbara Dallosová Rôzne Správy

PREHĽAD: Najlepší čas na lyžovačku v našich horách, ceny skipasov klesajú!

Na svahoch okolo Žiaru to stále žije a ceny sú priaznivejšie než počas hlavnej sezóny. Bola by škoda to nevyužiť...

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Najlepší čas na lyžovačku v našich horách, ceny skipasov klesajú!
Zdroj: Dnes24.sk

Deti a študenti z našich končín sa v týchto dňoch tešia z jarných prázdnin. Jednou z možností, ako ich využiť, je spraviť z nich rozlúčku so zimou a vyraziť do jedného z okolitých lyžiarskych stredísk. S ubúdajúcimi dňami hlavnej sezóny niektorí prevádzkovatelia stredísk upravujú ceny smerom nadol alebo lákajú na prázdninové zľavy.

Ako avizuje stredisko Salamandra resort v Štiavnických vrchoch, od pondelka (27.2.) spúšťa prázdninové zľavy na skipasy. ,,Ušetriť môžete až 30 %, takže za celodenný lístok pre dospelých zaplatíte len 16 eur a za detský len 12 eur. Lyžiari z blízkeho okolia získajú navyše ešte aj regionálnu zľavu," láka najjužnejšie položené stredisko na Slovensku.

Ešte nižšie klesla cena skipasu na Krahuliach v Kremnických vrchoch. Ako potvrdil Vladimír Urblík zo SKI Krahule, od pondelka (27.2.) zaplatia návštevníci za denný alebo večerný skipas rovných 10 eur. Znížená cena má podľa Urblíka platiť až do konca sezóny.

Neďaleké stredisko Skalka arena funguje aj počas jarných prázdnin podľa platného cenníka. Celodenný skipas pre dospelú osobu vás tu vyjde 20 eur, juniorský 16 eur a dieťa zaplatí 13 eur. Ceny na Skalke klesnú od 12.3., a to na 18 eur (dospelý), 15 eur (junior) a 12 eur (dieťa).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM