Barbara Dallosová Správy

Prekvapivo pokojný Silvester: Žiarčania hasičom veľa práce nenarobili, mali len tieto výjazdy

Keď sa všetci zabávajú a oslavujú príchod ďalšieho roka, hasiči sú obvykle v strehu a prežívajú náročnú šichtu. Zdá sa však, že tento rok to v našom okrese prebehlo celkom hladko. Hasiči riešili len dva prípady.

Ilustračný obrázok k článku Prekvapivo pokojný Silvester: Žiarčania hasičom veľa práce nenarobili, mali len tieto výjazdy
Foto: Stanislav Černák

V noci, keď sa láme rok sú hasiči a záchranári pripravení na všetko. Tí žiarski si ale tento rok mohli vyfúknuť. ,,Neevidujeme v okrese Žiar nad Hronom žiadnu vážnu udalosť počas silvestrovskej noci," informoval krajský hovorca hasičov Erik Piater.

Hasiči ale predsa zasahovať museli. Dvakrát, 31. decembra poobede a podvečer. ,,Príslušníci OR HaZZ v Žiari nad Hronom dňa 31.12.2014 za­sahovali v poobedných hodinách pri požiari kontajnera na odpad pri železničnej stanici v Žiari nad Hronom a v podvečerných hodinách v obci Kosorín, kde došlo k únik plynu z plynovej prípojky rodinného domu," vysvetlil Piater. Od okamihu keď odštartovali silvestrovské oslavy až do rána sa už hasiči v Žiari prežili pokojnú šichtu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM