Barbara Dallosová Kultúra Rôzne

Prevetrajte si hlavu: Tipy, kam najbližšie vyraziť v Žiari a okolí

Zaujímavý koncert alebo nedeľná akcia pre rodičov s ratolesťami... Nazrite, čo ponúka nový týždeň v našich končinách.

Ilustračný obrázok k článku Prevetrajte si hlavu: Tipy, kam najbližšie vyraziť v Žiari a okolí
Zdroj: pixabay.com

KINOTIP: Hell Fest: Park hrôzy

utorok o 18:00 hod., Kino Hron, Žiar nad Hronom
Miesto, kde sa zábava mení na hru o život. Do kín prichádza nový horor od režiséra filmu Paranormal Activity 5 a producenta seriálového hitu The Walking Dead.

Na krídlach anjelov 2018

streda o 14:00 hod., Hlavná sála MsKC, Žiar nad Hronom
Šiesty ročník podujatia Na krídlach anjelov láka na vystupujúcich ako Kristína či Adam Ďurica. Prianím organizátorov benefičného podujatia je ponúknuť zážitok pre mentálne a zdravotne hendikepované deti.

JJT DUO – Prapodivné historky z Londýna

piatok o 20:00 hod., Art Cafe Banská Štiavnica
Slovenský klavirista Jozef Janík prichádza na Slovensko z Londýna uviesť jeho prvý spoločný projekt s anglickým bicistom Jamesom Taylorom. Ich rýchle funkové skladby sa zrodili z improvizácii počas rôznych vystúpení po Londýne. Tieto nápady, inšpirované naozajstnými ľuďmi, boli úspešne uvedené v Londýne a októbrové miniturné dá šancu predstaviť projekt aj slovenskému publiku.

THIS IS KEVIN / DJ SET

piatok o 21:30 hod., Akropola Kremnica
Roman Ferianc frontmen dnes už kultového hudobného projektu zahrá naživo aj v Kremnici. 90 minút špeciálne namixovaných najznámejších aj menej známych a nikdy nevydaných trackov formácie This is Kevin. Prierez tvorbou od roku 1995 – 2018…

DpriK: O stratenom kráľovi

nedeľa o 16:00 hod., Divadelná sála MsKC, Žiar nad Hronom
Divadlo pri kolkárni z Handlovej vás pozýva na novučičkú divadelnú rozprávočku s názvom O stratenom kráľovi … o tom ako sa v kráľovstve stratí kráľ a zároveň sa objaví záhadný cudzinec, ktorý netuší odkiaľ prišiel, ani kto vlastne je.

Divadlo SpozaVoza / Ružová rozprávka

nedeľa o 16:00 hod., Akropola Kremnica
Opäť niečo pre rodiny s deťmi. Veselá rozprávka s pesničkami je o prasiatkach, ktoré hľadajú svoj domov. Hľadajú ho v rôznych krajinách (Amerika, Azia, Afrika, Antarktída). Deti sa naučia rozpoznávať rôzne krajiny a zažijú s prasiatkami veľa humorných situácií.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM