Barbara Dallosová Krimi

Prevrátený kamión pri Kremnici museli vyťahovať: Po vodičovi muži zákona pátrajú! Autentické FOTO vnútri

Podľa polície odpratávanie prevráteného kamióna spôsobilo pri Kremnici dopravné obmedzenia a tisícové škody. Ako informovala hovorkyňa, vodič, ktorý to má na svedomí, ušiel.

Ilustračný obrázok k článku Prevrátený kamión pri Kremnici museli vyťahovať: Po vodičovi muži zákona pátrajú! Autentické FOTO vnútri
Zdroj: TASR

Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Žiline Jana Balogová, k dopravnej nehode došlo večer okolo desiatej hodiny na ceste medzi Turčianskymi Teplicami a Kremnicou, pri obci Turček (23.2.).

Podľa Balogovej doposiaľ neznámy vodič na dodávke šiel v smere z Turčianskych Teplíc na Kremnicu, pričom po prejdení pravotočivej zákruty z doteraz nezistených príčin prešiel na rovnom úseky do protismeru.

,,Vodič ohrozil oproti idúce nákladné motorové vozidlo zn. Renault Premium s návesom, ktoré viedol 45-ročný vodič. Ten, aby aby zabránil zrážke, vyhýbal sa vpravo, pričom sa dostal na nespevnenú časť mimo vozovky a prevrátil sa," opisuje hovorkyňa.

Ako pokračovala, kamión zostal pravým bokom opretý o svah a vodič druhého auta, ktorý nehodu spôsobil, nezastavil a z miesta ušiel.

,,Alkohol u vodiča kamiónu bol negatívny. Po vodičovi druhého vozidla polícia pátra. Hmotná škoda na kamióne je odhadnutá na približne 4 000 eur," uzavrela Balogová s tým, že nehoda, po ktorej museli odpratávať prevrátený kamión, spôsobila aj dopravné obmedzenia.

Titul. foto: ilustračné
Foto v galérii: od čitateľa

Prevrátený kamión pri Kremnici spôsobil obmedzenia
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM