Barbara Dallosová Rôzne Správy

Príbeh vyhodených šteniatok v Žiari pokračuje: Z tých FOTIEK sa vám roztopí srdce

Uzimené a vyplašené šteniatka našli vyhodené túliac sa k sebe. Psie sestričky podrástli, vyhraté ale stále nemajú. Čakajú na nový domov.

Ilustračný obrázok k článku Príbeh vyhodených šteniatok v Žiari pokračuje: Z tých FOTIEK sa vám roztopí srdce
15
Galéria
Zdroj: OZ Strážni anjeli

Niekoľkotýždňové šteniatka našli neďaleko areálu útulku v Žiari nad Hronom ešte v novembri. Pohľad na bezbranných k sebe pritisnutých drobcov sa naskytol náhodnej okolo idúcej, tá zmobilizovala pracovníkov útulku, ktorí sa psíkov ujali.

,,Boli to ešte len malinké, približne štvortýždňové bábätká, ktoré mali byť pri mame nie byť surovo vyhodené napospas osudu. Dievčatká boli prvé dni veľmi uplakané, chýbala im mamka. Trhalo nám to srdce ale postupne sme si našli taký svoj režim a snažili sa im trošku nahradiť maminku. Rástli nám pred očami a momentálne majú cca 3 mesiace. Už sú to krásne veľké samostatné slečny," opisujú pracovníci útulku, ktorý prevádzkuje OZ Strážni anjeli.

Sestričky dostali mená Bali, Bianca, Bonie a Bree. Hoci podrástli, stále sú to roztomilé šteniatka, už však dosť veľké na to, aby sa mohli presunúť do nových domovov. Ako predpokladá OZ Strážni anjeli, v dospelosti budú fenky väčšieho vzrastu, keďže sú zrejme krížencami belgičáka.

Viac informácií o šteniatkach, ale aj celú ponuku psíkov určených na adopciu nájdete na facebookovom profile združenia.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Žiaru a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM