Martin Károly Od Vás

Príďte a rozhodnite...

Už len pár dní nás delí odo dňa konania komunálnych volieb, kedy opäť po štyroch rokoch budeme mať možnosť rozhodnúť, kam sa bude naše mesto ďalej uberať. Už v sobotu si budeme môcť vybrať, či necháme aj naďalej o našich peniazoch rozhodovať iných,

Som Žiarčan, v Žiari žijú moji starí rodičia, moja rodina, priatelia a blízki. Vždy som sa zaujímal o veci verejné a záleží mi na meste, v ktorom žijem. Nemôžem sa ďalej dívať na to, ako sa hazarduje s dobrým menom nášho mesta, ako sa rozkotúľavajú eurá z mestskej pokladnice a ako sa kompetentní tvária, že je všetko v najlepšom poriadku. Mojim cieľom je toto všetko zmeniť, vrátiť Žiaru dôveru Vás všetkých. Chcem byť pri vytváraní mesta, na ktorého riadení sa nebude podieľať iba hŕstka vyvolených, ale Vy všetci budete môcť prehovoriť do vecí verejných. Riadenie mesta je predovšetkým služba Vám – občanom.

Považujem sa za kandidáta, ktorý ak dostane váš hlas, zabezpečí, aby všetci obyvatelia nášho mesta mohli vychádzať do riadne osvetlených ulíc, za kandidáta, ktorý vytvorí podmienky mladým ľuďom na trávenie voľného času a seniorom  strávenie jesene svojho života v priateľskom a ohľaduplnom prostredí.

Viem, že ste znechutení dianím v politike všeobecne, ale komunálna politika, čiže riadenie mesta je to, na čom sa máte možnosť priamo podieľať. Myslím si, že preto by ste mali zvážiť, či svoje ústavou zaručené právo voliť využijete. A to nielen vo svoj prospech, ale aj v prospech svojich detí, či ďalších potomkov. Veď rozvoj mesta a správne nakladanie s Vašimi financiami je nesmierne dôležitá vec. Som presvedčený, že teraz je ten správy čas na zmenu. Príďte aj VY v sobotu odovzdať svoj hlas v komunálnych voľbách a posuňte naše mesto k lepšiemu.

Spolu to dokážeme!

Štefan Maceják

Moji kandidáti na poslancov do mestského zastupiteľstva

http://stefanmacejak.sk/…ji-kandidati

Upozornenie: POLITICKÁ INZERCIA

Macejak IV
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM