Barbara Dallosová Krimi Správy

Prípad zo Žiaru: Neuveríte, čo spravil vodič (58), keď mu vzali vodičák, FOTO

Prípad, z ktorého zostali pohoršení aj muži zákona, sa stal v uliciach Žiaru nad Hronom.

Ilustračný obrázok k článku Prípad zo Žiaru: Neuveríte, čo spravil vodič (58), keď mu vzali vodičák, FOTO
5
Galéria

Policajti zo Žiaru nad Hronom podvečer zastavili a kontrolovali vozidlo, ktoré viedol Zvolenčan (58), nafúkal pritom 0,87 promile. O prípade informuje krajská polícia na svojom oficiálnom facebooku.

Ako vysvetľujú muži zákona, za jazdu pod vplyvom alkoholu mu bol zadržaný vodičský preukaz, zakázaná ďalšia jazda a udalosť bola dokumentovaná ako priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. O chvíľu však prišlo prekvapenie.

,,O pár minút neskôr nechceli policajti veriť vlastným očiam! Na vedľajšej ulici spozorovali to isté vozidlo a viedol ho presne ten istý vodič. Opäť bol zastavený a podrobený dychovej skúške, s pozitívnym výsledkom 0,77 promile," uvádza krajská polícia.

,,Napriek zadržanému vodičskému preukazu a zakázanej jazde neváhal a hneď po odchode policajnej hliadky opäť sadol za volant a pokračoval ďalej, akoby sa nič nestalo. Neodradilo ho ani to, že preukázateľne viedol vozidlo pod vplyvom alkoholu, čím mohol ohroziť nielen seba, ale aj ostatných ľudí, ktorí by sa mu postavili do cesty," dodávajú k prípadu z piatka (24.5.) pohoršení policajti.

Majte vždy čerstvé info o doprave, obmedzeniach a udalostiach na cestách v Žiari nad Hronom i okolí. Staňte sa členom FB skupiny Dopravný servis ZH.

FOTO: Nepoučiteľný vodič v Žiari
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM