Martin Károly Rôzne

RADY a TIPY: Ako neplatiť mesačne za televíziu...

Príjem analógovej televízie sa stal minulosťou a občania Slovenska, vrátane žiarskeho regiónu riešia dilemu ako ho nahradiť. V dedinách a v odľahlých mestských častiach nie je možnosť príjmu káblovej televízie. Slabé pokrytie DVB-T signálom zo Sitn

[color=#cc0000]­[size=14]Treba platiť mesačne?[/size][/co­lor] Podobne ako pri kúpe mobilného telefónu, aj tu je možnosť vybrať si svojho poskytovateľa TV vysielania podľa vlastných potrieb. Ak však chcete sami rozhodovať o tom, čo budete platiť a či vôbec budete platiť, najvýhodnejším riešením je zaobstarať si vlastné zariadenie na prijímanie satelitného vysielania spolu s prístupovou kartou Skylink, prípadne CSlink.

Koncom minulého roka kúpila spoločnosť M77 vlastniaca platformu CSlink aj spoločnosť Skylink a teda obe platformy majú toho veľa spoločné. Aj jedna aj druhá spoločnosť navyše vysiela v rovnakom kódovacom systéme IRDETO, čo umožňuje používať rovnaké zariadenia pre príjem oboch platforiem. Avšak kým CSlink sa zameriava na klientov s nižšími nárokmi na šírku programového spektra a je aj cenovo výhodnejší, naopak Skylink sa profiluje predovšetkým na platiacich zákazníkov s vyššími nárokmi . Ako sa teda správne rozhodnúť pri kúpe satelitného prijímača?

[size=14][color=#cc0000]­Stačia Vám slovenské a české programy a nechcete platiť mesačne ani cent?[/color][/si­ze] Typickým príkladom takéhoto zákazníka sú ľudia v seniorskom veku, ktorí boli navyknutý na nedávno ukončený analógový príjem. Po zakúpení špeciálneho seniorského balíka v cene 169,– € ( vrátane kompletnej odbornej montáže a naprogramovania ) už nie je potrebné platiť žiadne mesačné poplatky a zákazník získava okrem vlastného satelitného prijímača, paraboly, konvertora a prístupovej karty CSlink tiež programový balík GRATIS s viac ako 20 slovenskými a českými programami na neobmedzenú dobu bez akýchkoľvek ďalších mesačných poplatkov. Ak sa však predsa zákazník rozhodne rozšíriť svoju programovú ponuku napríklad počas Vianoc , môže tak urobiť kedykoľvek na ľubovoľné obdobie. Viac informácií vrátane cenníka [link=http://www­.cslink.cz/sk/cen­nik/]TU[/link].

Programová ponuka GRATIS v súčasnosti obsahuje: STV1, STV2, Markíza HD, Doma, JOJ HD, JOJ Plus, TA3, NOVA HD, NOVA Cinema, Prima Family HD, Prima Love, Prima COOL, Barandov, ČT1, ČT2, ČT HD, ČT4 Sport, Patriot, Noe TV, Lux, Fashion TV, Očko a ďalšie. [color=#cc0000] [size=14]Programy aj vo vysokom rozlíšení a množstvo tematických programov[/co­lor][/size] Ak máte doma HD televízor, prípadne uvažujete o jeho kúpe, odporúčame kúpu HD KOMPLETU s prijímačom umožňujúcim prijímať programy vo vysokom rozlíšení HD. Takýto balík ponúka firma **TEKOZ už za 219,– € **vrátane odbornej montáže. Jeho súčasťou je tiež parabolická anténa 80 cm, konvertor na príjem 2 družíc a prístupová karta Skylink HD ( + 2 mesiace program. balík Komplet zadarmo).

Spoločnosť Skylink sa svojou programovou ponukou zameriava predovšetkým na zákazníkov s vyššími nárokmi na kvalitu s najširšou ponukou HD programov na trhu. Tiež však ponúka možnosť bezplatného príjmu balíka GRATIS s viac ako 20 slovenskými a českými a 4 HD programami na neobmedzenú dobu bez akýchkoľvek ďalších mesačných poplatkov.

Programový balík KOMBI v cene 14,8 € mesačne uspokojí milovníkov prírodopisných filmov v HD kvalite ale tiež množstvom športových a filmových kanálov. Viac informácií o programovej ponuke Skylink nájdete [link=http://www­.skylink.sk/web/struc­ture/13.html]TU[/lin­k].

[size=14][color=#cc0000]­Máte doma starý prijímač s kartou Skylink? Je ideálny čas na ich výmenu[/color][/si­ze] Ak máte doma starý satelitný prijímač s kartou Skylink, určite Vám neunikla informácia o nutnosti jej výmeny za novú kartu. Vzhľadom k tomu, že v roku 2012 končí technická podpora zo strany dodávateľa systému CryptoWorks, bude potrebné staré karty CryptoWorks v blízkej budúcnosti postupne vymeniť za nové karty typu Irdeto (Irdeto ICE).

Nie všetky staré prijímače však spolupracujú s novou kartou, preto sa spoločnosť TEKOZ spol.s r.o. rozhodla zatraktívniť Vám prípadnú výmenu karty spolu s novým prijímačom v akčnej cene 79,– €, resp. v prípade HD prijímača v cene 129,–€ za komplet ( karta + prijímač ). Každý zákazník navyše aktuálne získa na 2 mesiace kompletný balík programov Skylink zadarmo. Všetky prijímače sú samozrejme dodávané s najnovším softwarom a naladené na kompletnú ponuku Skylink.** Táto akcia platí do 31.7.2012**

Informujte sa o ponuke satelitných kompletov Skylink a CSlink u zmluvného predajcu TEKOZ spol.s r.o. na tel. čísle 0903535212 alebo priamo na stránke http://www.tekoz.sk/skylink.php

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM