Martin Károly Rôzne

Remeslo strojal exportuje viac ako štvrtinu produkcie do zahraničia

/PR/ Žiar nad Hronom 24. januára - Spoločnosť Remeslo strojal, s.r.o., Žiar nad Hronom sa zaoberá strojárenskou výrobou. Svoju produkciu vyváža nielen do krajín EU, ale aj na americký kontinent. Žiarski odborníci dokonca pomáhajú spustiť prevádzku hl

Spoločnosť Remeslo strojal, s.r.o.  , Žiar nad Hronom bola založená v roku 2003 a  zaoberá sa strojárskou výrobou. Prevádzka pozostáva zo šiestich lodí vybavených mostovými žeriavmi s celkovou rozlohou 16 000 m2.V jed­notlivých lodiach sú umiestnené stroje a montážnicke práce na výrobu oceľových konštrukcií ako aj výrobu a montáž technologických zariadení. Portfólio aktivít Remesla strojal, s.r.o.  je rozdelené na dve hlavné časti :

  • Strojná obrobňa – určená na výrobu náhradných dielov a súčiastok nadrozmerných rozmerov a váh
  • Zákazková výroba  – prevádzka, kde zámočníci a zvárači na veľkých priestoroch plnia priania zákazníkov podložené výrobnou dokumentáciu.

O vysokej odbornosti a profesionalite spoločnosti svädčí aj fakt, že traja pracovníci sa tri mesiace budú podieľať na prípravných prácach ostrého štartu jednej z najväčších producentov primárneho hliníka. 15. januára 2011 boli pracovníci Remesla strojal s.r.o. vyslaní na montážne práce do Qataru, spoločnosti Qatalum.

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie

Remeslo strojal
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM