Martin Károly Krimi

Reťazová havária v Bartošovej Lehôtke OBRAZOM: TAKTO do seba naťukali 4 autá, jedno po druhom

Polámané spojlery, blatníky, rozbité masky,plechy a odtrhané špz-etky. Na prvý pohľad nič vážne. Náladu to ale pokazí asi každému a nielen na jeden deň. Celková škoda je podľa polície je viac ako 10 tisíc eur. Pozrite, ako došlo k tejto kurióznej nehode.

Ilustračný obrázok k článku Reťazová havária v Bartošovej Lehôtke OBRAZOM: TAKTO do seba naťukali 4 autá, jedno po druhom
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Nehoda sa podľa mužov zákona stala dnes dopoludnia, v Bartošovej Lehôtke, presnejšie na konci dediny v smere Kremnica- Žiar nad Hronom. Podľa Petry Vaškovej, krajskej policajnej hovorkyne, bola príčinou nehody nepozornosť jedného z účastníkov cestnej premávky.

Pred Mercedesom náhle spomalil kamión, ktorý za dedinou odbočoval. Vodič Mercedesu to spozoroval a spomalil. Takisto postupovali aj ďalší dvaja vodiči Peugeotov. Posladný v rade vodič Fiatu Punto však neubrzdil a narazil do pred ním stojaceho Pegeotu,“ opisuje Vašková kurióznu nehodu s tým, že s rozbitými svetlami skončili následne aj ďalšie dva spomínané autá. Po náraze totiž prvý Peugeot odhodilo do druhého a ten zas narazil do Mercedesu, ktorý stál v rade ako prvý.

Vinníkovi nehody, teda vodičovi posledného auta, polícia podľa Vaškovej udelila na mieste pokutu 100 eur. Celková škoda sa podľa hovorkyne vyšplhala na 10 300 eur. „Nikto nebol zranený a alkohol nebol zistený ani u jedného z vodičov,“ dodáva na záver Vašková.

Reťazovka v Bartoške
4
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM