Barbara Dallosová Kultúra

Richard Müller mieri do Žiaru: Vyhrajte s nami lístky na koncert za jedinú odpoveď!

Richard Müller v rámci svojej jarnej koncertnej šnúry zavíta aj do Žiaru nad Hronom. Ešte nemáte lístky? Skúste šťastie! S nami ich môžete získať za jedinú odpoveď.

Ilustračný obrázok k článku Richard Müller mieri do Žiaru: Vyhrajte s nami lístky na koncert za jedinú odpoveď!
Zdroj: TASR

Po obrovskom minuloročnom úspechu sa Richard Müller opäť chystá na turné. Tentokrát pripravil pre fanúšikov To najlepšie tour, na ktorom sa predstaví v šansónovej polohe. Najkrajšie Richardove balady si tak môžete užiť v komornej atmosfére a v nových aranžmánoch.

Šansónový večer s Müllerom

Richard Müller sa s To najlepšie tour zastaví v desiatich slovenských mestách. V Žiari nad Hronom vystúpi 15. 6. o 18:00 v Dome kultúry na Námestí Matice slovenskej.

„Šansón je typický tým, že je celkom obnažený. Verím, že „Milovanie v daždi“, „Rozeznávám“, „Koniec sveta“ a ďalšie piesne v podaní akustických hudobných nástrojov ako klarinet, flauta či kontrabas, budú neopakovateľným hudobným zážitkom,“ láka Müller.

Richard vystúpi so svojou kapelou, s ktorou sa už pripravuje v skúšobni. Bude ho sprevádzať gitarista Peter Markuljak, klávesista Matej Benko, kontrabasista Martin Gašpar, Michal Žáček, ktorý hrá na dychové nástroje a bubeník Juraj Kuchárek.

Vyhrajte dva lístky

Ak nechcete prísť o miesta v publiku, je najvyšší čas zadovážiť si vstupenky.

Nič ale nedáte za to, ak skúsite šťastie a zapojíte sa do súťaže o dva volňásky. Lístok môžete získať za správnu odpoveď na súťažnú otázku: Koľko rokov vám už prináša informácie spravodajský portál Žiar24?

Ak ste zaváhali, odpoveď nájdete aj na facebookovej stránke portálu Žiar24 v sekcii informácie.

Odpovede posielajte na adresu ziar@global24.sk do stredy (1.6.2016) do 12:00 hod. Nezabudnite uviesť aj celé meno a telefonický a e-mailový kontakt, aby sme mohli vyžrebovaných víťazov čo najrýchlejšie kontaktovať. Do toho! :)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM