Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Rodinná dráma pri Novej Bani: Muž vytiahol na ženu nôž, doma boli aj dve deti

Matka v strachu zavolala mužov zákona. Domácnosť, kde sa celý incident odohral, je vraj pre policajtov známa firma.

Ilustračný obrázok k článku Rodinná dráma pri Novej Bani: Muž vytiahol na ženu nôž, doma boli aj dve deti
Zdroj: TASR

AKTUALIZOVANÉ: Vyšetrovateľ podľa polície vzneisol mužovi obvinenie za nebezpečné vyhrážanie a marenie výkonu úradného rozhodnutia a zároveň podal podnet na vzatie obvineného do väzby, ktorému včera sudca vyhovel.

O zásahu novobanských policajtov pri vyčíňajúcom otcovi rodiny informuje krajská polícia na sociálnej sieti. Reč je o rodine, ktorá žije v obci neďaleko Novej Bane, jej názov však polícia pre citlivosť prípadu nekonkretizuje. Muži zákona ale prezradili, že toto bydlisko je u nich už známou firmou.

„Muž sa pod vplyvom alkoholu s nožom v ruke vyhrážal manželke zabitím, pričom ona v strachu o svoj, ako aj o život svojich detí privolala políciu. Podrobnosti k prípadu popisovať nebudeme, domáce násilie a veci s ním spojené sú veľmi citlivou témou. Dôležité je, aby o veciach hovorili tí, ktorí sú obeťami takýchto skutkov a nenechali veci zájsť ďaleko,“ uvádza polícia.

Po zásahu odišiel muž v putách a smeroval rovno do policajnej cely. V súvislosti s prípadom začali policajti v Novej Bani trestné stíhanie pre prečin nebezpečného vyhrážania a prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. „Zadržaný muž je momentálne v cele policajného zaistenia a v prípade budú prebiehať procesné úkony,“ dodávajú policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM