Barbara Dallosová Rôzne Správy

Rozsvietený stromček aj selfie s Mikulášom: ATMOSFÉRA v žiarskom centre

Mikuláš s najmenšímim Žiarčanmi rozžiarili vianočný stromček prskavkami. Pozrite si momenty z mikulášskeho večera v centre.

Ilustračný obrázok k článku Rozsvietený stromček aj selfie s Mikulášom: ATMOSFÉRA v žiarskom centre
17
Galéria
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Ako je už tradíciou, vianočný stromček na žiarskom námestí prišiel slávnostne zažať patrón všetkých detí, svätý Mikuláš. V predvečer Mikuláša sa na Námestí Matice slovenskej stretli Žiarčania, a najmä tí najmenší, čakajúc na príchod deduška v červenom plášti.

Zmenou tento rok bolo, že vianočnú rozprávku si Žiarčania pozreli v sále bývalého Domu kultúry. K tomuto kroku mesto pristúpilo pre vyšší komfort rodičov a detičiek, ktoré po iné roky stáli počas rozprávky v chladnom počasí pod pódiom.

Po rozprávke dorazil Mikuláš na námestie a vyzval deti na zodvihnutie zapálených prskaviek. Svetielka vystúpili nad hlavy v dave a v tej chvíli sa rozžiaril aj vianočný stromček.

Po zažatí stromčeka nasledoval fototermín, kedy sa k pódiu hadil dlhý rad detí, ktoré sa chceli s Mikulášom odfotiť. Momenty z mikulášskeho večera na Námestí Matice Slovenskej si pozrite v priloženej fotogalérii.

Zdroj: Facebook

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM