Krimi

Rýchly proces so zlodejom v našom okrese: Policajti zverejňujú slová vďaky! FOTO z miesta činu

Michal (28) sa podľa policajtov vlámal do predajní s potravinami. Zrazu sa však stalo niečo, s čím nerátal. Pozrite podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Rýchly proces so zlodejom v našom okrese: Policajti zverejňujú slová vďaky! FOTO z miesta činu
Zdroj: Policajný zbor SR

Vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom obvinil zo zločinu krádeže Michala (28) z Lehôtky pod Brehmi. Ako informovala hovorkyňa Mária Faltániová v pondelok (8.2.) krátko po polnoci prišiel k predajni potravín v obci Lehôtka pod Brehmi.

„Cez bočný vchod sa vlámal do objektu, kde poškodil ďalšie dvere a dostal sa do predajne. Ukradol drogistický tovar, ponožky, mäsové výrobky (salámy, slaninu, párky) , cukrovinky, alkohol, cigarety a tabak, ktoré si dal do tašiek z predajne, do prinesenej tašky na zips a do krabice,“ uviedla hovorkyňa. Dodala, že časť ukradnutých vecí stihol odniesť a časť vecí nechal nabalených pred dverami do predajne. Podľa polície, keď sa pre ukradnuté veci vracal, zadržala ho policajná hliadka.

„Spoločnosti zo Žarnovice vznikla krádežou a poškodením zariadenia predajne, škoda odhadnutá na 706 eur,“ informovala polícia, ktorá dodala, že tento skutok spáchal aj napriek tomu, že bol za taký čin v decembri 2015 odsúdený. Podľa informácií od polície po vykonaní procesných úkonov bol umiestnený do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. „Za tento zločin môže byť potrestaný odňatím slobody na 3 až 10 rokov. Za pomoc pri objasnení tohto skutku ďakujeme občanovi, ktorý podozrenie, že dochádza k páchaniu trestnej činnosti, neváhal oznámiť na tiesňovú linku č. 158,“ uzavrela Mária Faltániová.

Michala (28) z Lehôtky pod Brehmi po polnoci kradol
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM