Barbara Dallosová Správy

Sajfa pricestoval za vakcínou až do Žiaru: Nechýba SELFIE z očkovacieho centra

Známy moderátor musel kvôli očkovaniu precestovať kus Slovenska. Prvú dávku dostal v žiarskom MsKC.

Ilustračný obrázok k článku Sajfa pricestoval za vakcínou až do Žiaru: Nechýba SELFIE z očkovacieho centra
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Aj populárny slovenský spíker Matej Sajfa Cifra to už má za sebou. Hoci jeho život sa spája najmä s Bratislavou, po prvú dávku vakcíny pricestoval na stredné Slovensko. Záberom z vakcinačného centra v Mestkom kultúrnom centre (MsKC) v Žiari nad Hronom sa pochválil na Instagrame.

„Keď pred pár týždňami otvorili očkovanie pre 40+ po prvýkrát v živote som sa cítil byť ozaj trošku starší,“ zamýšľa sa štyridsajedenročný moderátor.

Ako prezradil, so Žiarom má aj inú spojitosť. Očkovaniu tiež spravil osvetu: „Tento týždeň som konečne dostal termín do Žiaru nad Hronom (možno preto, lebo moja svokra sa tu narodila?) a dostal som svoju prvú Astru. Ak by sa dalo očkovať ešte aj proti závisti, neprajnosti, ľudskej hlúposti a hoaxom dal by som sa očkovať tiež a odporúčam do každému z vás. Benefity stále prevyšujú všetky riziká,“ skonštatoval Sajfa.

Vakcinačné centrum v MsKC funguje už niekoľko týždňov. Ako miesto na očkovanie tak slúži napríklad aj estrádna sála, ktorú Žiarčania poznajú ako dejisko koncertov, plesov či zábav. Brány otvorilo centrum v sobotu 10. apríla ako v poradí siedme Očkovacie centrum Banskobystrického samosprávneho kraja

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Titul. foto: ilustračné

Zostaňte v obraze! Najčerstvejšie správy zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM