Martin Károly Futbal

Sklené Teplice opäť na trávnikoch: Po rokoch odohrali prípravný zápas

Znovuzrodený sklenoteplický má za sebou premiéru po dvoch rokoch. V ústrety mu vyšli hráči z Pitelovej, kde sa v sobotu 27.7.2013 uskutočnila vzájomná konfrontácia. Pitelová, ako dlhoročný účastník II. triedy dospelých preveril

Ilustračný obrázok k článku Sklené Teplice opäť na trávnikoch: Po rokoch odohrali prípravný zápas
Zdroj: Dnes24.sk

Pitelová – Sklené Teplice 5:2 (1:0), góly hostí: M. Ruisl, L. Sámel

Stretnutie začalo obojstranne opatrne, mierne navrch, herne aj fyzicky mali domáci. Po chybe v obrane sa ujali vedenia 1:0, keď tvrdou strelou spoza pokutového územia skóre otvoril S. Spišiak, ale to bolo v prvom polčase, keď sa väčšinou hral medzišestnástkový futbal, všetko, čo by stálo za pozornosť.

V druhom polčase, aj vzhľadom na počasie a kondičné problémy sa roztrhlo vrece s gólmi. Najskôr hostia po rýchlom prechode do útoku a presnom centri z pravej strany vyrovnali na 1:1, keď autorom gólu bol Martin Ruisl a následne domáci po zlej rozohrávke v zálohe hostí odskočili až na rozdiel dvoch gólov.

Hostia zvýšenou aktivitou, najmä v strede poľa, začali viac zamestnávať obranu domácich. Dočkali sa aj odmeny v podobe gólu z kopačky Lukáša Sámela, ktorý strelou z hranice šestnástky nedal žiadnu šancu domácemu gólmanovi a znížil na 2:3.

Domáci potom využili väčšiu futbalovú vyzretosť a uštedrili hosťom ešte dve rany, aj keď štvrtý gól zaváňal ofsajdovou pozíciou. Výsledok však v tomto prípade nie je dôležitý. Hostia podali sympatický výkon, ale do budúcnosti majú čo zlepšovať. Veríme však, že sa v nadchádzajúcej sezóne II. triedy nebudú bezprízorne potácať na chvoste tabuľky skupiny Juh.

Sklené Teplice nastúpili v tejto zostave: J. Galko – P. Minka, N. Debnárik, I. Šimič, J. Ulbrík – M. Ulbrík, M. Lupták, S. Lukačko, T. Beňo – L. Sámel, M. Ruisl – striedali T. Bielik, S. Urgas, K. Šimko

Ivan Šimič

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM