Martin Károly Krimi

Smoliarsky zlodej: V Hliníku alarm, v Žiari policajti...

AKTUALIZOVANÉ! Aj zlodejom sa lepí smola na päty. V pondelok sa najprv Patrik (28) zo Žiaru pokúsil vykradnúť hostinec v Hlinku nad Hronom, no nerátal s alarmom. Skúsil to ešte v žiarskej krčme, tam ho ale chytili mestskí policajti. Hrozí mu dva roky

Približne o 4.15 hod sme vykonávali pešiu hliadku na sídlisku Centrum II,“ začína objasňovať krádeže Patrik Medveď zo žiarskej mestskej polície. Pred pohostinstvom na Hviezdoslavovej ulici zbadali nervózneho komplica zlodeja, ktorý hliadkoval pred krčmou. Chlapci z mestskej ho legitimovali a vykonali kontrolu objektu. „Zistili sme, že spodná časť dverí je odštiepená,“ pokračuje Medveď.

[size=14][color=#cc0000]­Pristihnutí pri čine[/color][/size] V tej chvíli sa Patrik, smoliarsky zlodej zo Žiaru, práve pokúšal vypáčiť pokladňu s peniazmi. „Zlodeji nekládli odpor, zadržali sme ich a predviedli polícii,“ dodáva mestský policajt.

[size=14][color=#cc0000]­Za 5 eur dva roky[/color][/size] Páchateľ podľa krajskej policajnej hovorkyne Márie Faltániovej, spôsobil škodu 5 eur. „Stihol ukradnúť dve škatuľky cigariet,“ konkretizuje hovorkyňa. Majiteľovi žiarskej krčmy ale spôsobil škodu na majetku za ďalších 150 eur.

Páchateľovi hrozí za vlámanie odňatie slobody až na dva roky,“ hodnotí na záver Faltániová. O Patrikovom komplicovi sa v policajnej správe nič neuvádza.

[color=#cc0000]­[size=15]VIDE­O: Pozrite si, čo sa presne stalo v pondelok nad ránom[/size][/co­lor]

Smoliarsky zlodej: V Hliníku alarm, v Žiari policajti...
1
Galéria
MsP kradez
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM