Katarína Reiterová Krimi

Smrť motorkára s frajerkou: Radek (†37) jazdil s 2 promile!

Pred pár dňami sme vás informovali o nehode, pri ktorej prišli o život dvaja ľudia. Od polície máme nové informácie. Podľa pitvy mal motorkár v krvi 2,11 promile alkoholu.

[color=#cc0000]­[size=14]Čo sa v osudný deň stalo[/size][/co­lor] Na ulici pred rodinným domom došlo k zrážke motorkára s Volkswagenom Sharan. Vodič (†37) z okresu Rokycany v Českej republike, ktorý na stroji Suzuki viezol aj svoju priateľku (†27) z dosiaľ nezistených príčin vrazil s motorkou do otáčajúceho sa auta. Nehoda sa stala v Novej Bani na Ulici Hrádza v pondelok 17. novembra vo večerných hodinách. K zrážke došlo v strede cesty a aj napriek tomu, že motorkári mali na hlavách prilby, nehodu neprežili.

[size=15]Celý článok nájdete [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.142911_Hro­za-pri-dome:-Zahynul-motorkar-%28%E2%80%A037%29-aj-priatelka-%28%E2%80%A02­7%29]TU[/link][/si­ze]

„Následkom dopravnej nehody utrpeli motocyklista aj spolujazdkyňa ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahli,“ povedala k nešťastnej udalosti krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová a dodala, že: „Prípadné požitie alkoholického nápoja u vodiča motocykla bude skúmané počas nariadenej súdnej pitvy.“ A tá potvrdila, že alkohol pred jazdou požil. Pri pitne mu namerali 2,11 promile. ** „U 52-ročného vodiča osobného motorového vozidla z Novej Bane, alkohol zistený nebol,“** uviedla ďalej hovorkyňa.

Aj napriek novým informáciám je nehoda stále v štádiu vyšetrovania. V prípade, že by vyšetrovanie preukázalo zavinenie nehody motocyklistom, bolo by zastavené. Voči mŕtvemu nie je možné vzniesť obvinenie.

[color=#cc0000]­[size=14]Súvi­siace články[/color] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.142859_OB­RAZOM:-Vodic-%2827%29-zisiel-z-cesty,–z-auta-vrak!]OBRAZOM: Vodič (27) zišiel z cesty, z auta vrak![/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.142687_Dra­he-auta-s-mladymi-vodicmi–Styri-nehody-za-tri-dni-]Drahé autá s mladými vodičmi. Štyri nehody za tri dni [/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM